Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA – aparatul de aer condiționat foarte performant

Performanța în cazul aparatelor de aer condiționat constă în îmbinarea ingenioasă a capacității mari BTU cu distribuirea eficientă a aerului, consumul redus și funcționarea silențioasă. Japonezii de la Mitsubishi știu foarte bine acest lucru, așa că modelele lor se remarcă printr-un echilibru foarte bun între aceste dotări. Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un aparat performant la preț bun, fiind unul dintre cele mai accesibile și mai atractive modele ale japonezilor. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat), raportul calitate-preț fiind unul bun.

Designul unității interioare este unul simplu, fără a sugera performanța ridicată din spatele său. Carcasa este complet albă și are linii curate și neutre, aceste lucruri făcând-o ușor de potrivit în designul oricărei camere.  Dimensiunile unității interioare sunt de 291 x 799 x 232 mm, în timp ce unitatea exterioară măsoară 539 x 699 x 249 mm și este prevăzută cu un logo Mitsubishi vizibil de la distanță.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru un apartament cu 1-2 camere sau un birou. Aparatul este dotat cu un compresor de tip Inverter însoțit de motorul Poki Poki, acesta din urmă având o densitate și o forță magnetică foarte bune, care asigură o fiabilitate ridicată. Compresorul menține un nivel redus de energie și zgomot, completând la nivel optim performanța motorului.

Ventilarea aerului se face în 4 trepte, putând opta astfel pentru treapta potrivită în funcție de nevoile particulare. În zilele caniculare îți vei dori astfel ca temperatura optimă să fie atinsă mai rapid, așa că vei opta probabil pentru un nivel superior de putere. Nivelul de zgomot este foarte redus, variind în funcție de treapta de putere între 22 și 43 dB. Aparatul se încadrează în clasa de energie A atât la răcire, cât și la încălzire, puterea consumată la răcire fiind de 1040 W, iar cea la încălzire de 995 W.

Printre programele disponibile vei găsi unele pentru răcire, încălzire, dezumidificare, noapte, consum redus de energie, etc. Telecomanda are o interfață simplă și este foarte ușor de utilizat, cu ajutorul ei putând regla rapid setările de temperatură, putere sau baleiere.

Aparatul este dotat cu un filtru special pentru praf, care menține un nivel ridicat de eficiență pe întreg parcursul duratei de viață. Sistemul automat de curățare usucă interiorul aparatului după fiecare utilizare, fiind astfel eliminată apariția mucegaiului,  bacteriilor și mirosurilor neplăcute.

Aparatul este dotat cu un compresor cu Inverter și un motor special care îi oferă o eficiență ridicată, menținând în același timp nivele reduse de energie și zgomot. Având de-a face cu un model de brand de calitate japoneză, prețul este unul foarte bun, achiziția fiind astfel foarte inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU
  • compresor Inverter
  • ventilare în 4 trepte
  • nivel redus de zgomot
  • consum bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 8.6

8.6

O alegere eficientă

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un aparat de aer condiționat util pentru apartamente, asigurând un mediu optim atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

Vezi detalii
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat