Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA – pentru veri confortabile

În doar câteva zile, salutăm în mod oficial vara, cu a ei frumusețe și cu a ei căldură ce ne poartă cu gândul la vacanță. Totodată, vara înseamnă adesea și zile toride, în care confortul ne este afectat, chiar și atunci când ne aflăm în propriile locuințe. Betonul se încinge și degajă destul de multă căldură, așa că nu ar strica să fim ceva mai precauți anul acesta și să ne protejăm de un eventual disconfort termic. Și cum putem face asta mai bine, decât cu un aparat de aer condiționat? Și îți propun modelul Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA, ce vine la un preț accesibil, de aproximativ 2049 lei(verifică preț actualizat) și poate fi găsit în oferta magazinului eMAG.

Mitsubishi este unul dintre producătorii de top când vine vorba de aparatele de aer condiționat, iar modelul despre care discutăm astăzi, este unul extrem de apreciat în rândul utilizatorilor. Este elegant, vine cu o unitate internă complet albă, ce se va încadra atât într-un decor simplu, cât și într-unul vesel și îndrăzneț. Vine cu un afișaj LED, ce indică temperatura din încăpere, așa că nu vei fi nevoit să cauți de fiecare dată telecomanda pentru a afla acest detaliu. Iar telecomanda din dotare are un meniu prietenos, cu care te vei obișnui destul de repede.

Poze cu Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor, dar și pensiunilor sau chiar camerelor de hotel. Are o capacitate de 12000 BTU: 10577 BTU capacitate de răcire și 12283 BTU, capacitate de încălzire, aspect ce îl recomandă pentru camerele cu suprafețe cuprinse între 25 și 35 mp, practic pentru un living.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A și dispune de tehnologia Inverter, ce îl ajută să fie mult mai economic față de un model convențional.

Unitatea internă dispune de un ventilator cu 4 trepte, astfel încât vei putea direcționa aerul condiționat astfel încât fluxul puternic să nu vină direct către cei aflați în cameră.

În ceea ce privește funcțiile, modelul Mitsubishi vine cu o gamă destul de generoasă de opțiuni: Dezumidificare(pentru reglarea nivelului de umiditate din cameră și menținerea mucegaiului la distanță), Mod silențios(poate vrei să folosești aparatul în timp ce te odihnești), Auto-curățare(pentru o întreținere mai ușoară a aparatului de aer condiționat), Autodiagnoză(în cazul în care apare o problemă cu AC-ul, o vei identifica mult mai ușor cu ajutorul acestei funcții), plus alte câteva funcții ce îți vor fi de mare ajutor.

În cazul în care te întrebi cât este de zgomotos modelul japonezilor, ei bine îți voi spune că atinge un nivel de zgomot de 45 dB. Ce înseamnă asta? Că zgomotul produs este similar cu cel dintr-o librărie.

Aparatul de aer condiționat Gree nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț atractiv
  • inverter
  • silențios
  • funcția autodiagnoză

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.4
Nivel de zgomot - 9.5

9.5

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA este un aparat de aer condiționat premium, potrivit pentru suprafețe cuprinse între 25 și 35 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 4.24 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat