Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA – aparatul de aer condiționat de calitate

Atunci când spui Mitsubishi te gândești automat și la calitate, conglomeratul de companii al japonezilor având succes pe toate piețele, de la cea auto până la cea petrolieră sau cea de electronice și electrocasnice. De aceasta din urmă ne vom lega și noi în cele ce urmează, analizând dotările aparatului de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2299 lei (verifică preț actualizat), prețul fiind ceva mai mare datorită brandului. Calitatea generală este, însă, una foarte bună.

Designul unității interioare a acestuia este unul foarte discret, fiind caracterizat de linii neutre, carcasa complet albă și dimensiunile compacte. Aspectul general este unul plat, lăsând impresia că aparatul se va încadra în orice spațiu. Dimensiunile unității interioare sunt de 290 x 799 x 232 mm, unitatea exterioară având dimensiunile de 538 x 699 x 249 mm și făcându-se remarcată prin prezența logo-ului Mitsubishi de mari dimensiuni.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește performanța, modelul este înainte de toate potrivit pentru un spațiu nu foarte mare, având o capacitate de răcire de 9000 BTU. Aparatul folosește un compresor de tip Inverter care are la bază un sistem dublu rotativ cu reluctanță magnetică ridicată. Prin urmare, temperatura setată este atinsă mult mai rapid, în timp ce eficienţa energetică este una bună, iar funcționarea este silențioasă. Ventilarea se face uniform, aerul evacuat ocupând întreaga cameră.

Motorul Poki-Poki oferă o densitate mare și forță magnetică pe măsură, care să asigure o fiabilitate ridicată. Aparatul este eficient astfel chiar și în cazul temperaturilor extreme, pragul inferior fiind de -15 grade, iar cel superior de +46 de grade, în felul acesta putând  fi sigur că vei putea conta pe aparat și confortul oferit de acesta atât în zilele caniculare, cât și în zilele geroase de iarnă. Pentru răcire este folosit agentul R-410A.

Nivelul de zgomot este foarte redus pe toate cele patru trepte de ventilare, valoarea pentru treapta cea mai mică fiind de 22 dB, iar cea pentru treapta înaltă fiind de 43 dB.  Prin urmare, chiar și atunci când stai aproape de aparat, acesta nu deranjează.

Programele de funcționare includ funcții de răcire, încălzire, dezumidificare, pentru noapte sau pentru un consum minim de energie.

Aparatul de aer condiționat se încadrează oricum în clasa de energie A atât la răcire, cât și la încălzire, așa că nu va atrage facturi prea mari, puterea consumată la răcire fiind de 730 W.

Aparatul beneficiază de un filtru special pentru praf, menținându-se curat și păstrându-și eficiența în timp.

Mitsubishi Electric este un aparat de aer condiționat care își atinge potențialul maxim atunci când este utilizat într-un spațiu mai mic. Funcționarea sa este una silențioasă pe toate nivelele, iar consumul este redus, fiind stabilit un echilibru general al dotărilor. Aparatul are în spate calitatea și tradiția Mitsubishi, așa că merită toată atenția.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Compresor Inverter
  • Ventilare eficientă
  • Nivel redus de zgomot
  • Consum bun

Contra:

  • Nu are decât 9000 BTU

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.8
Consum de energie - 8.7

8.8

O alegere accesibilă

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o suprafață mică, cu un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat