Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE – confort, eficiență și durabilitate

În anul 1902, întreprinzătorul american Willis Carrier a conceput primele aparate de aer condiționat destinate utilizării pe scară largă. În anul 1921 cei de la Mitsubishi au introdus pe piață un ventilator electric care a avut un succes imens, ceea ce i-a determinat pe producători să persevereze pe această nișă, Mitsubishi devenind, 10 ani mai târziu, lider mondial în sisteme care asigură răcirea și încălzirea. Anii au trecut, sistemele de răcire și încălzire a aerului s-au perfecționat, iar Mitsubishi a rămas în continuare unul dintre jucătorii de top din această categorie a aparatelor electrice. Pentru că zilele caniculare sunt aici, la doi pași, e momentul să ne gândim la propriul confort și la cum putem să beneficiem de un aer curat și răcoros. Mitsubishi Electric MSZ FH50VE Kirigamine Hara este o alegere premium, corectă și durabilă, pentru care trebuie să alocăm un buget de 7099 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de piperat.

Vorbim de un aparat de aer condiționat ce se face remarcat prin design-ul unității interioare, dar mai ales prin dotările de top.

Poza cu Mitsubishi Electric MSZ FH50VE

Mitsubishi Electric MSZ FH50VE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ce așteptări avem de la modelul Mitsubishi? În primul rând ne gândim la confortul termic de care vom beneficia, deci la capacitatea de răcire. Abia apoi ne gândim la cât de pur este aerul filtrat de acesta, la design, la funcții complementare. E bine de știut că modelul Mitsubishi Electric MSZ FH50VE Kirigamine Hara cu capacitatea generală de 18000 BTU combină perfect toate aceste cerințe fiind potrivit camerelor cu suprafața cuprinsă între 40 și 50 mp. Iată 9 caracteristici care-l fac să fie atât de apreciat:

 1. Eficiență energetică (clasa de eficiență energetică A+++)

SEER și SCOP reprezintă parametri care indică eficiența energetică sezonieră a aparatelor de aer condiționat. Cu cât valorile acestora sunt mai mari cu atât consumul de energie este mai redus. Modelul Mitsubishi se poate mândri cu o înaltă clasă de eficiență energetică (A+++) pentru încălzire și răcire.

 1. Silențiozitate garantată

Ne dorim confort și răcoare, însă pe silențios, dacă e posibil. Și da, cu Mitsubishi Electric MSZ FH50VE Kirigamine Hara este posibil acest lucru. Nivelul sonor al acestui aparat este aproape imperceptibil (27 dB). Ca să îți dai seama cam care este zgomotul pe care-l vei percepe, trebuie să știi că foșnetul frunzelor în pădure măsoară 20 dB, iar zgomotul din interiorul unei biblioteci măsoară 40dB.

 1. Aparatul de aer condiționat se face remarcat și când vine vorba de încălzire.

Acest aparat de aer condiționat poate fi utilizat și în climatele mai reci, funcționând până la -15 grade C.

 1. DC Inverter – acest sistem de climatizare ajunge inițial la temperatura dorită și o menține stabilă.
 2. Plasma Quad – pentru un aer rece și, mai ales, purificat

Cu toții ne dorim să trăim într-un mediu sănătos. Pentru că modelul Mitsubishi Electric beneficiază de tehnologia Plasma Quad, nu trebuie să-ți faci griji cum că ai respira un aer impur. Plasma Quad înlătură într-un mod eficient patru tipuri de particule din aer: bacteriile, virușii, alergenii și praful.

Plasma Quad a fost testat și iată ce s-a confirmat:

 • după ce prin sistemul filtrant a fost trecut aer conținând polen și fire de păr de pisică, s-a notat că Plasma Quad a înlăturat 94% din părul de pisică și 98% dinpolen;
 • Plasma Quad a înlăturat până la 88,6% din praf;
 • înlătură mirosurile neplăcute.
 1. Ventilație naturală sau atunci când simți că ești răsfățat de briza mării!

Datorită tehnologiei care controlează liber și flexibil ieșirea fluxului de aer, AC-ul reproduce un tip natural de ventilație, sănătos și confortabil, în același timp. Nu simți că ești asaltat de un flux de aer direct și constant, ci ești învăluit de cea mai sublimă răcoare.

Bonus: aripioarele duble!

Acestea au rolul de a dirija în mod diferit fluxul de aer care iese pe partea dreaptă și pe cea stângă a aparatului, făcând posibilă acoperirea unei suprafețe ample a camerei.

 1. Noul senzor tridimensional I – See/3D I-See Sensor

Prin intermediul razelor infraroșii și a mișcării oscilatorii a opt senzori diferiți montați vertical, este creată o cartografiere 3D a temperaturii din cameră. Este detectată prezența oamenilor în încăpere și, cu ajutorul unor funcții speciale direcționarea aerului se face fie direct către oameni, fie acest lucru este evitat în mod automat.

 1. Când nu este nimeni în cameră, aparatul de aer condiționat comută pe modul de economisire a energiei. În primele 10%, consumul este redus în mod automat cu 10%, iar după 60 de minute cu 20%.
 2. Programare săptămânală: poți seta temperatura mult dorită, dar și oprirea și pornirea aparatului.

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • este un model premium
 • clasa A++
 • silențios
 • Wi-Fi

Contra:

 • preț cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.7
Eficiență răcire/încălzire - 10
Nivel de zgomot - 10

9.9

O alegere premium

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat care să-ți ofere nu doar răcoarea mult așteptată în zilele caniculare ci și un aer purificat, toate la o capacitate energetică eficientă, modelul Mitsubishi Electric MSZ FH50VE Kirigamine Hara reprezintă o alegere potrivită!

Vezi în magazin
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat