Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb – aparatul de aer condiționat cu 18000 BTU

Mitsubishi este un nume foarte cunoscut pe piața de automobile, conglomeratul japonez având însă o experiență foarte vastă și în fabricarea de sisteme de climatizare. Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb este un aparat de aer condiționat extrem de performant, care marchează însă și un record de preț pe piață pentru categoria sa BTU. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 7978 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele de pe piață.

Unitatea interioară  are un design ce se încadrează perfect în stilul minimalist, lucru ceva mai rar întâlnit în cazul aparatelor de aer condiționat. Carcasa este albă și alcătuită dintr-un plastic cu efecte de reflexie, iar construcția este perfect plată, cu liniile drepte și ascuțite. Dimensiunile unității interioare sunt de 305 x 885 x 195 mm, aceasta fiind mai mult decât compactă pentru dotările de care beneficiază. Unitatea exterioară măsoară 880 x 840 x 330 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește detaliile tehnice, aparatul are o capacitate de 18000 BTU, putând acoperi fără probleme suprafețe mai mari. Performanța este susținută de un compresor cu tehnologie Inverter și un motor Poki Poki patentat de cei de la Mitsubishi. Compresorul oferă un control foarte bun asupra variațiilor de viteză, ceea ce permite menținerea temperaturii optime pentru mai mult timp. Acesta susține în același timp un consum redus de energie și o funcționare silențioasă iar, de partea cealaltă, motorul sporește considerabil eficiența.

Aparatul are 5 trepte de ventilare, așa că vei putea controla mai bine timpul în care este atinsă temperatura dorită. Modelul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire. Nivelul de zgomot este unul foarte redus, oscilând între 30 și 43 dB.

În ceea ce privește programele, ai la dispoziție funcții pentru toate anotimpurile. Există astfel un program pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru noapte, dar și unul pentru un consum redus de energie. Sistemul de programare poate fi setat pentru întreaga săptămână, așa că te poți asigura că găsești un mediu optim de fiecare dată când ajungi acasă după o ieșire în caniculă, de exemplu.

Sistemul de filtrare este dotat cu nanoplatină și enzime, așa că asigură o calitate foarte bună a aerului, care devine sterilizat în fața bacteriilor, microbilor și alergenilor. Aparatul are o garanție extinsă de 3 ani, așa că îți oferă siguranță pentru mai mult timp.

Modelul îndeplinește toate criteriile pentru a fi un sistem de climatizare ideal, fiind însă rezervat pentru un număr redus de clienți, dispuși să plătească atât de mult pentru un aparat de aer condiționat. Mitsubishi este un nume foarte apreciat pentru calitatea tehnologiilor sale, acest lucru fiind de netăgăduit.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist ultracompact
  • putere mare de acoperire
  • funcționare silențioasă
  • consum de clasă A++
  • sistem de filtrare cu nanoplatină și efect de sterilizare

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informaț10ii despre acest produs

Verdicrul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 9.4

9.3

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat extrem performant, ce depășește un buget mediu.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat