Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB – aparatul de aer condiționat cu design minimalist

Dacă de cele mai multe ori aparatele de aer condiționat arată într-un mod asemănător, iar designul nu reprezintă un criteriu de diferențiere, în cazul lui Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB lucrurile stau cu totul diferit. Aparatul are o garanție de 3 ani, ceva mai mare decât media de pe piață, putând fi găsit în magazine la prețul de 7998 lei (verifică preț actualizatși fiind unul dintre cele mai scumpe modele.

Modelul are un design care îl face ușor de remarcat în fața celorlalte, unitatea interioară fiind în primul rând complet neagră, lucrul foarte rar întâlnit în cazul aparatelor de aer condiționat. Apoi, aceasta este ultra slim și ocupă un spațiu minim, iar construcția are linii ascuțite și un aspect perfect dreptunghiular, spre deosebire de modelele clasice cu linii rotunjite. Unitatea măsoară 306 x 885 x 195 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește detaliile tehnice, aparatul are o capacitate de 18000 BTU, suficientă pentru a acoperi o suprafață destul de mare. Modelul este dotat cu un motor Poki Poki creat special de Mitsubishi, care oferă o densitate și o forță magnetică ridicate, susținând prin urmare eficiența energetică. Compresorul cu tehnologie Inverter asigură o funcționare silențioasă și foarte economică. Aparatul are 5 trepte de ventilare, ceea ce se dovedește a fi util împotriva risipei de energie. Aerul este distribuit uniform, acoperind rapid camera și atingând temperatura dorită, iar, odată atinsă, aceasta este menținută pentru mai mult timp.

Modelul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, randamentul său fiind foarte bun. Nivelul de zgomot este de asemenea foarte redus, pragul minim fiind de 30 dB, iar cel maxim de 43 dB. Aparatul funcționează atât de silențios încât îl vei putea lăsa fără probleme pornit pe timpul nopții, fără a te deranja pe tine sau pe vecini.

La nivelul programelor vei găsi soluții pentru orice situație climatică, astfel că există un program pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru noapte sau unul pentru un consum redus de energie. Sistemul de programare în avans permite programarea pentru întreaga săptămână. Cu ajutorul telecomenzii vei putea regla temperatura, timpul, puterea de ventilare, sistemul de baleiere și modul de funcționare.

Sistemul de filtrare este dotat cu un filtru cu nanoplatină și enzime, fiind foarte eficient pentru persoanele cu alergii. Astfel, filtrul neutralizează bacteriile, microbii și alergenii, oferind o calitate foarte bună a aerului. În același timp, datorită protecției împotriva prafului, sistemul crește durata de viață a aparatului și îi menține eficiența.

Modelul este economic și silențios și are o capacitate de acoperire foarte bună, fiind mai mult decât atractiv. Prețul va scădea însă cu siguranță cu numărul de cumpărători.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 18000 BTU
  • eficiență ridicată
  • consum redus
  • silențiozitate
  • programe variate, pentru orice anotimp
  • sistem de filtrare cu nanoplatină

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informaț10ii despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9
Consum de energie - 9.8

9.4

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB este un aparat de aer condiționat cu o performanță de top încorporată într-un design minimalist care plusează foarte mult pentru cei interesați de aspectul elegant al locuinței.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat