Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen – aparatul de aer condiționat minimalist

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat care schimbă standardele în materie de design, fiind unul dintre cele mai elegante de pe piață. Îmbinând designul foarte atractiv cu o performanță foarte bună, acesta se plasează în topul celor mai bine cotate modele. În privinţa costului, aparatul de aer condiționat are un preț de aproximativ 4969 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele de piață.

Designul reprezintă cu siguranță un punct forte principal, unitatea interioară având carcasa complet neagră, iar construcția ascuțită a acesteia aducând o notă de dinamism care sugerează performanța ridicată. Aspectul perfect plat se încadrează în stilul minimalist, dimensiunile unității interioare fiind de 303 x 885 x 195 mm, aceasta având un aspect foarte compact. Modelul va arăta foarte bine pe perete și va aduce o notă de eleganță camerei. În ceea ce priveşte unitatea exterioară, este și ea destul de mică, având dimensiunile de 550 x 800 x 285 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, aparatul are o capacitate de 12000 BTU. Prin urmare, acesta are o putere foarte bună de acoperire, putând face față unui apartament.  Alegând din cele 5 trepte de ventilare vei putea să ai un control mult mai bun asupra timpului în care este atinsă temperatura dorită. Compresorul cu tehnologie Inverter face posibilă o variație eficientă a vitezei, astfel încât să se evite variațiile neplăcute de temperatură.

Odată atinsă temperatura setată, aceasta este și menținută pentru o perioadă mai lungă de timp, confortul crescând fără a influența negativ consumul. Aparatul se încadrează în clasa de energie A+++ la răcire și A++ la încălzire, fiind foarte economic, pentru răcire fiind folosită o putere de doar 910 W, iar pentru încălzire una de 955 W. Funcționarea este în același timp silențioasă, nivelul de zgomot oscilând în funcție de treapta de putere între 21 și 42 dB.

Programele includ toate funcțiile necesare pentru toate anotimpurile,  astfel că vei găsi un program pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru consum redus etc. De asemenea, există un sistem special de programare care poate fi setat în avans pentru întreaga săptămână, astfel încât de fiecare dată când ajungi acasă să găsești un mediu optim. Vei putea seta ușor programele cu ajutorul telecomenzii cu interfața foarte simplă.

Aparatul este dotat cu un sistem de filtrare foarte performant care beneficiază de un filtru cu nanoplatină. Puterea de oxidare ridicată a particulelor permite neutralizarea bacteriilor, microbilor și virusurilor. În același timp, filtrul cu enzime distruge alergenii, aerul  având o calitate foarte bună, lucru cu atât mai util pentru persoanele alergice.

Modelul Mitsubishi Electric este un aparat de aer condiționat foarte elegant și performant, care are însă și un preț pe măsură. Dotările sale sunt cele mai avansate la momentul actual, așa că dacă vrei să beneficiezi de tehnologii de ultimă oră încorporate într-un design minimalist, acesta este aparatul ideal pentru tine.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte foarte elegant
  • performanță bună
  • consum energetic redus
  • funcționare silențioasă
  • sistem de filtrare cu nanoplatină

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.8
Consum de energie - 10

9.4

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat foarte elegant, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: 2.44 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat