Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW Kirigamine Zen – aparatul de aer condiționat ultra economic

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat care doboară preconcepția potrivit căreia aceste aparate au un consum mare și cresc facturile la curentul electric. Acesta face exact opusul, fiind unul dintre cele mai economice modele de pe piață. Mitsubishi Electric Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat de calitate superioară, care beneficiază de cele mai noi tehnologii de climatizare. Cu un preț de aproximativ 4183 lei (verifică preț actualizat), aparatul este foarte eficient și beneficiază de un sistem special de filtrare care asigură o calitate foarte bună a aerului ventilat. Prin urmare, acesta este foarte util și atractiv, fiind necesar însă să ai un buget mai mare disponibil. Totodată, aparatul beneficiază şi de o garanție extinsă de 3 ani.

Unitatea interioară are un design discret, fiind complet albă și având o construcție compactă. Spre deosebire de modelele obișnuite însă, aceasta are unghiurile drepte, ceea ce îi oferă un aspect minimalist. Unitatea interioară are dimensiunile de 299 x 885 x 195 mm, iar cea exterioară măsoară  550 x 800 x 285 mm, fiind potrivită pentru a fi poziționată în spații dintre cele mai mici.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW Kirigamine Zen

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru a asigura confortul pentru o cameră. Capacitatea este exploatată foarte bine, temperatura dorită fiind atinsă într-un timp record și apoi menținută, iar acest lucru se întâmplă fără a crește consumul sau nivelul de zgomot. Astfel, aparatul se încadrează în clasa energetică A+++ de răcire și clasa A++ la încălzire, fiind foarte economic. În ceea ce privește nivelul de zgomot, valoarea minimă pentru treapta inferioară de putere este de 21 dB, iar cea maximă pentru nivelul superior de putere este de 42 dB.

Performanța aparatului este susținută de compresorul cu Inverter și rotații duble și motorul Poki Poki, compresorul oferind un control foarte bun asupra curelelor, variația vitezei și respectiv a puterii fiind adusă la un nivel optim.

La nivelul programelor de funcționare vei găsi unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare etc. Cu ajutorul telecomenzii performante vei putea regla în detaliu temperatura, puterea de ventilare, consumul sau sistemul de baleiere, putând în acelaşi timp să programezi aparatul în avans, astfel încât ca atunci când ajungi acasă să găsești un mediu relaxant. Programatorul poate fi reglat pentru întreaga săptămână, astfel încât să nu mai ajustezi mereu setările. Vei avea control atât asupra sistemului de pornire/oprire, cât și asupra temperaturii, aparatul funcționând exact atât și cum îți dorești.

Sistemul de filtrare cu nanoplatină are o eficiență foarte ridicată împotriva bacteriilor și virusurilor, având un efect sterilizant. În același timp, filtrul cu enzime are o acțiune foarte benefică în cazul persoanelor alergice, eliminând alergenii din aerul ventilat. Filtrul se găsește la îndemână sub capac și este foarte ușor de curățat, eficiența sa putând fi păstrată chiar și termen de 10 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design compact și discret
  • eficiență energetică de clasă A+++ la răcire
  • nivel redus de zgomot
  • filtru cu nanoplatină și enzime

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.5
Consum de energie - 9.5

9

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat ce face parte din gama premium, cu o eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat