Mitsubishi Electric MSZ-EF25VES Kirigamine Zen – aparatul de aer condiționat elegant

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VES Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat minimalist, care reușește să adauge o notă de eleganță oricărei camere în care este plasat. Acesta nu doar că arată bine, dar oferă și un randament exemplar pentru categoria sa BTU. La un preț de aproximativ 4397 lei (verifică preț actualizat), modelul Mitsubishi Electric este un aparat de aer condiționat de calitate premium, potrivit pentru cei care își doresc un model care să fie nu doar performant, ci să arate și bine. Venind cu o garanție extinsă de 3 ani, aparatul are o eficiență ridicată, acoperind rapid spațiul pentru răcit și fiind în același timp foarte economic și silențios. Prețul este într-adevăr ceva mai mare, dar acest lucru este întâlnit la toate modelele Mitsubishi.

Designul aparatului se remarcă în primul rând prin construcția foarte compactă pentru ambele unități. Unitatea interioară este argintie, ceea ce îi oferă un grad superior de eleganță, carcasa fiind construită dintr-un plastic de calitate superioară, cu finisaje foarte atractive. Aceasta are un aspect minimalist, fiind foarte plată și având un aspect perfect etanș. Unitatea interioară are dimensiunile de 301 x 885 x 195 mm, iar cea exterioară este și ea foarte compactă, măsurând doar 550 x 800 x 285 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VES Kirigamine Zen Argintiu

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat oferă la nivel tehnic avantajul de a fi unul dintre cele mai economice de pe piață. Astfel, tehnologia cu Inverter și motorul Poki Poki asigură o variație eficientă a vitezei compresorului și la creșterea densității și forței magnetice. Prin urmare, puterea este foarte bine controlată, iar odată atinsă temperatura dorită, aceasta este menținută stabilă, fără a se face risipă de energie.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A+++ la răcire și A++ la încălzire, având un consum foarte redus. Puterea consumată la răcire este de doar 545 W, iar cea la încălzire de 700 W, în același timp compresorul dublu rotativ asigurând un control bun asupra curelelor, ceea ce atrage un nivel de zgomot mult mai redus. Astfel, nivelul maxim de zgomot este de doar 42 dB. Modelul are o capacitate de 9000 BTU, fiind ideal pentru răcirea unei camere.

În ceea ce privește programele de funcționare, le vei găsi pe toate cele clasice, astfel că există un program de răcire, unul de încălzire, unul pentru dezumidificare etc. Pentru a economisi timp vei putea folosi un programator săptămânal care îți va obține temperatura dorită la ora la care ai nevoie, putând să te bucuri de confortul dorit atunci când ajungi acasă. Programatorul are disponibile 4 programe, putând selecta temperaturi diferite pentru parcursul zilei, precum și pornirea sau oprirea.

Nu în ultimul rând, modelul este dotat cu un filtru cu nanoplatină și unul cu enzime, astfel încât toate bacteriile, virusurile, alergenii și mirosurile neplăcute să fie îndepărtate, calitatea aerului reuşind să fie una superioară. Filtrul este ușor accesibil sub capac, fiind simplu de curățat și ajutând astfel la păstrarea eficienței în timp.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist elegant
  • clasa energetică A+++ la răcire
  • nivel redus de zgomot
  • filtru performant

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 9.3

8.9

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VES Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat premium, extrem de eficient, dotat cu cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat