Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEB Kirigamine Zen – un aparat de aer condiționat premium

Cele mai multe dintre aparatele de aer condiționat au un design clasic, pe alb, și cu linii standard ușor curbate, iar apariția unor modele precum Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEB Kirigamine Zen reprezintă o adevărată excepție. Putând fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4228 lei (verifică preț actualizat), modelul este un aparat de aer condiționat potrivit pentru cei ce țin la designul electrocasnicelor și își doresc modele personalizate. Aparatul este unul dintre cele mai elegante de pe piață în momentul actual, oferind în același timp un randament foarte bun, dar având atât o acoperire rapidă, cât și o funcționare economică și silențioasă. Sistemul avansat de filtrare sterilizează foarte bine aerul, fiind ideal pentru persoanele alergice. Așadar, configurația aparatului îl face unul dintre cele mai performante.

Acesta are un design minimalist care îl apropie destul de mult de dispozitivele smart, casa ta arătând cu siguranță mai modernă și în ton cu tehnologia. Astfel, unitatea interioară este complet neagră și are o construcție perfect plată, în timp ce carcasa este dreptunghiulară, iar colțurile sunt ascuțite, îndepărtându-se complet de liniile clasice. Dimensiunile unității interioare sunt de 300 x 885 x 195 mm, unitatea exterioară fiind și ea destul de mică, având dimensiunile de 550 x 800 x 285 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEB Kirigamine Zen

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește detaliile tehnice, aparatul are o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru climatizarea unei camere.  Modelul este dotat cu un motor Poki Poki creat special de Mitsubishi, acesta permiţând o densitate și o forță magnetică ridicate, sporind astfel și eficiența energetică. Aparatul are 5 trepte de ventilare, așa că vei avea un control bun asupra vitezei de acoperire a camerei, atingând într-un timp foarte scurt temperatura dorită. Performanța bună este susținută și de compresorul cu tehnologie Inverter, acesta fiind cel care oferă o variație eficientă a vitezei, astfel încât, odată atinsă temperatura dorită, aceasta să fie menținută, iar confortul să fie maxim.

Compresorul asigură în același timp o funcționare economică și silențioasă, aparatul încadrându-se în clasa de energie A+++ la răcire și consumă o putere de doar 545 W, așa că facturile la curentul electric vor fi foarte mici. Nivelul de zgomot este unul foarte redus, oscilând între 21 și 42 dB.

La nivelul programelor vei găsi unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru noapte sau unul pentru un consum redus de energie. Există de asemenea și un sistem de programare care poate fi setat pentru întreaga săptămână. Cât priveşte telecomanda, aceasta este prevăzută cu un capac glisant care acoperă butoanele, având un aspect foarte modern.

Modelul se remarcă și la nivelul sistemului de filtrare, existând astfel un filtru cu nanoplatină și unul cu enzime, acestea oferind o calitate foarte bună a aerului. Acesta curăță astfel aerul de toți alergenii, având o capacitate foarte mare de sterilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist pe negru
  • randament bun
  • consum de clasă A+++
  • nivel redus de zgomot
  • sistem avansat de filtrare

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.2
Consum de energie - 9.5

8.9

O alegere premium

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEB Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat premium, cu un aspect modern și elegant, ce se potrivește unei suprafețe de aproximativ 20-25 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat