Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA – un aparat de aer condiționat extrem de silențios

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.4
Nivel de zgomot - 10

9.1

O alegere profesională

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un aparat de aer condiționat din gama profesională, extrem de silențios și eficient.

Vezi în magazin
User Rating: 2.7 ( 17 votes)

Mitsubishi Electric este o companie japoneză cu o experiență de peste 95 de ani, al cărui nume are semnificația de ”trei diamante”. ”Calitatea” este caracteristica principală, ce recomandă produsele Mitsubishi de fiecare dată. În ceea ce privește gama de aparate de aer condiționat, modelele brandului japonez sunt recunoscute pentru durabilitate, nivelul de zgomot mic, dar și pentru dotările sale premium. Unul dintre modelele ce mi-a atras atenția este Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de decent aș spune eu, având în vedere că discutăm despre un model premium. Modelul poate fi găsit și sub denumirea Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA.

Are un design elegant, cu finisaje bine definite și este realizat pe o nuanță de alb, astfel încât să se încadreze cu ușurință în orice mediu. Dimensiunile extrem de mici atât ale unității interioare(290 x 799 x 232 mm), cât și ale unității exterioare(538 x 699 x 249 mm), fac posibilă instalarea chiar și în spații mici și înguste.

Poze cu Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Mitsubishi Electric are o capacitate de răcire de 12000 BTU, iar capacitatea de încălzire ajunge la 12283 BTU. Ce înseamnă acest indicator? Că AC-ul este potrivit pentru a face ață unei suprafețe de maxim 35 mp, în cazul în care este montat într-o locuință și maxim 30 mp, în cazul în care se folosește pentru un birou.

Atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum cu aproximativ 10% mai mic față de modelele din clasa A.

Vine echipat cu o gamă destul de generoasă de filtre: Anti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant, ce au rolul de a menține aerul din încăpere proaspăt și curat. Important este ca filtrele să fie curățate periodic, astfel încât eficiența lor să fie maximă.

Gama de funcții este una destul de bogată, pentru ca aparatul de aer condiționat să poată fi utilizat în orice moment al zilei. Astfel vei găsi funcția de: dezumidificare(împiedică menținerea umidității și apariția mucegaiului), Sleep/Night mode(pentru ca nopțile să fie cât mai confortabile și odihnitoare), ventilație, încălzire, Wi-Fi Ready, Autodiagnoză, Autocurățare, etc.

Nivelul de zgomot reprezintă un atuu când vine vorba de aparatele de aer condiționat Mitsubishi, și asta deoarece zgomotul ajunge la un minim de 20 dB, ceea ce înseamnă o funcționare extrem de silențioasă, ce te poate face să uiți că aparatul de aer condiționat este pornit.

Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, însă îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • Wi-Fi Ready,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat