Mitsubishi Electric ELECTRIC MSZ-EF35VEW Kirigamine Zen Alb – un model premium

Mitsubishi Electric ELECTRIC MSZ-EF35VEW Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat care îți poate oferi confortul necesar atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă sau în restul anotimpurilor. Aparatul reușește să îmbine dotări care să permită o funcționare economică indiferent de moful de funcționare, fiind unul dintre cele mai eficiente. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4948 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe de 12000 BTU.

Designul unității interioare se remarcă prin aspectul perfect plat și liniile ascuțite, iar carcasa este complet albă și măsoară 302 x 885 x 195 mm. Aspectul dreptunghiular este unul aparte pentru un astfel de sistem de climatizare, de cele mai multe ori producătorii optând pentru profiluri rotunjite. Designul este discret și în același timp ușor de remarcat prin stilul minimalist.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Mitsubishi Electric ELECTRIC MSZ-EF35VEW Kirigamine Zen Alb

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește performanța, modelul este ideal pentru un apartament cu 1-2 camere sau un spațiu de birouri cu o suprafață asemănătoare. Capacitatea de 12000 BTU este susținută de un compresor de tip Inverter dotat cu un sistem dublu rotativ cu reluctanță magnetică ridicată ce contribuie la atingerea rapidă a temperaturii dorite și menținerea acesteia pentru o perioadă lungă. Ventilarea se face uniform, aerul fiind distribuit într-un mod eficient pe întreaga suprafață. Ai la dispoziție 5 trepte de ventilare, așa că vei putea alege de fiecare dată treapta potrivită, astfel încât să nu faci risipă de energie.

În același timp, motorul Poki Poki oferă o densitate și o forță magnetică mari, menținând eficiența în timp și crescând durata de viață a aparatului.

Programele disponibile sunt potrivite pentru toate anotimpurile, existând atât funcții de răcire, cât și funcții de încălzire, ventilare sau dezumidificare. Modelul mai beneficiază de o funcție pentru programarea săptămânală și o funcție pentru funcționarea ultra economică.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A+++ la răcire și A++ la încălzire, fiind unul dintre cele mai economice de pe piață. Atunci când este folosit pe timpul iernii, modelul este mult mai economic decât sistemele electrice clasice. În același timp, pe timpul verii consumul este reglat pentru a face față fără probleme temperaturilor caniculare.

Nivelul de zgomot variază între 21 și 42 dB, valoarea din urmă fiind cea pentru treapta maximă de putere. Prin urmare, funcționarea este într-adevăr silențioasă, iar aparatul nu te va deranja niciodată atunci când este pornit.

Modelul este dotat de asemenea cu un sistem de filtrare foarte avansat, care asigură atât o calitate superioară a aerului, cât și protecția componentelor interne în fața prafului și trecerii timpului. Filtrul cu nanoparticule sterilizează aerul împotriva bacteriilor, alergenilor și microbilor, rezultatul fiind ideal pentru persoanele sensibile și cu alergii.

Clasa de energie A+++ este extrem de rar întâlnită în cazul acestor aparate. Prețul este însă unul foarte ridicat, așa că modelul își va găsi cumpărători în rândul celor care țin cu adevărat la brand și la calitate și au bugetul disponibil pentru a le permite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • performanță foarte bună
  • consum de clasă A+++
  • funcționare silențioasă
  • sistem de filtrare cu acțiune multiplă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informaț10ii despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.1
Consum de energie - 10

9.6

O alegere extrem de eficientă

Mitsubishi Electric ELECTRIC MSZ-EF35VEW Kirigamine Zen este un aparat de aer condiționat care exploatează perfect dotările sale, reușind să fie unul dintre cele mai eficiente și mai economice de pe piață.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat