Miele WDB030 WCS – o mașină de spălat rufe premium

Mașinile de spălat rufe au ajuns să fie indispensabile în ziua de azi. Ne scapă de timp pierdut, dureri de spate și energie irosită inutil, iar când vine vorba de alegerea unei mașini de spălat, decizia ar trebui cântărită bine. Miele este unul dintre producătorii care se încadrează în segmentul premium pe piața electrocasnicelor. Vorbim de o companie nemțească, cu o tradiție de peste 115 de ani pe această nișă, ce se ghidează după deviza ”Întotdeauna mai bine”. Miele WDB030 WCS este una dintre cele mai accesibile mașini de spălat rufe ale brandului, ce poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3645 lei (verifică preț actualizat). Prețul este la fel de ”premium” ca și brandul în sine, însă pentru cei pretențioși, mașina de spălat nemțească ar putea fi soluția potrivită.

Are un design modern, foarte aerisit și pare a se încadra cu ușurință în orice decor. Vine pe o nuanță de alb, accesorizată cu detalii metalice pe ușa de acces către cuvă, iar în partea superioară cu un display LCD, ce indică temperatura, numărul de rotații dar și timpul rămas până la finalizarea programului de spălare. Dacă în mod normal la majoritatea mașinilor de spălat găsim display-ul în partea dreaptă, ei bine aici acesta se află în centrul panoului de control, iar în dreapta avem selectorul de programe.

Poza cu Miele WDB030 WCS

Miele WDB030 WCS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Miele are o capacitate de încărcare de 7 kg, suficient încât să poți spăla o cantitate generoasă de rufe sau chiar și țesături mai voluminoase, precum pilotele, pernele sau gecile pufoase.

Atinge o viteză de centrifugare de 1400 rpm, lăsând rufele perfect stoarse, fără a mai fi nevoie să stea prea mult timp pe culme la uscat. Atenție însă cu hainele delicate. Folosirea unei viteze de rotație prea mare, le-ar putea strica.

Mașina de spălat rufe nemțească se încadrează în clasa de eficiență A+++, cu un consum anual de energie de 175 kWh, ceea ce mi se pare o cifră extraordinară. Mai exact se consumă 0,90 kWh pentru programul standard de spălare. Mai puțin de 1 kWh? Oau. Ținând cont că 1 kWh= 0,5390 lei, faceți voi calculele. Nici consumul de apă nu este de speriat, 10.340 l anual sau 50 l pentru un program standard.

Numără până la 11 programe de spălat, suficiente pentru a spăla corect orice tip de țesătură, de la bumbac, lână, jeans și până la haine delicate. Cel mai scurt program de spălare durează 20 de minute.

Mașina de spălat Miele vine dotată cu un sistem de siguranță, ce blochează butoanele în timpul programului de spălare, astfel încât dacă ai un prichindel prin preajmă, să nu ai parte de un accident nedorit.

Ora de pornire a spălării poate fi programată, în funcție de programul utilizatorului. De exemplu, poți programa ca mașina de spălat să înceapă activitatea dimineața devrem, astfel încât atunci când te trezești, să poți întinde rufele la uscat.

Nu este nici zgomotoasă, atinge 50 dB în timpul spălării(echivalează cu zgomotul dintr-o bibliotecă) și 74 dB în timpul centrifugării(echivalentul zgomotului de pe stradă).

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut
  • 1400 rpm
  • se încadrează în clasa de energie A+++
  • silențioasă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 10
Design - 9.7
Eficiență energetică - 10
Eficiență de stoarcere - 10

9.9

O alegere premium

Miele WDB030 WCS este o mașină de spălat rufe premium, potrivită pentru cei pretențioși, care își doresc ce este mai bun atunci când vine vorba de îngrijirea hainelor.

Vezi în magazin
User Rating: 2.6 ( 52 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.