Midea MSR1-12HRN1-QC2 – 12000 BTU și un preț mic

Nimănui nu-i place perioada de vârf a verii, când temperaturile par să explodeze pur și simplu, iar noi ajungem să ne perpelim chiar și în locuințe. Cu toții ne-am dori condiții decente atât la locul de muncă, cât și acasă, însă nu foarte mulți ne permitem să alocăm zeci de milioane pentru un aparat de aer condiționat, care să facă aerul din încăpere respirabil. Ei bine tocmai pentru această categorie aș dori să discutăm puțin despre aparatul de aer condiționat Midea MSR1-12HRN1-QC2. Știu că nu este o marcă foarte cunoscută, dar să îi acordăm totuși o șansă. Până la urmă ne interesează performanțele sale și prețul. Costă aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), deloc mult având în vedere că are niște specificații ce îl fac să concureze cu alte modele cu mult mai scumpe.

În ceea ce privește aspectul, nu aș putea spune că se remarcă prin ceva deosebit, ba chiar aș adăuga faptul că vorbim de un model clasic, destul de simplu, cu colțuri rotunjite, ce pare destul de bine realizat. Față de modelele clasice, acesta dispune de un afișaj de tip LCD, ce indică temperatura din cameră, dar și funcția setată. Modelul este complet alb, astfel că se va potrivi oricărei încăperi. Unitatea interioară are o greutate de 8,5 kg, iar cea exterioară ajunge la 24,5 kg, destul de rezonabil pentru a fi montat cu ușurință.

Poze cu aparatul de aer condiționat Midea MSR1-12HRN1-QC2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Midea are o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU, ce îl face a fi potrivit pentru un apartament de 2 camere, dar și pentru o societate cu o suprafață de aproximativ 50 mp. Se încadrează în clasa de energie A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, de unde putem deduce faptul că utilizarea unui asemenea model nu încarcă prea mult factura la curent, mai precis se ajunge la o putere de 1015 W consumați pentru încălzire și la 1095 W consum pentru răcire. De aici puteți trage și singuri concluziile, comparându-l chiar cu modelele ceva mai scumpe.

Compresorul este rotativ și este fabricat de Toshiba, un brand cu rezonanță la nivel mondial, ceea ce putem percepe ca și o garanție în ceea ce privește calitatea acestui produs. Filtrul Carbon Activ ajută la menținerea unui aer mult mai curat, fără particule de praf sau alți microbi în interiorul locuinței sau al locului de muncă.

Nivelul de zgomot atinge 38 dB în ceea ce privește unitatea interioară și 53 dB în ceea ce privește unitatea exterioară, de unde putem deduce faptul că nu este chiar deloc deranjant, putând fi utilizat chiar și în timpul somnului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • ieftin,
  • consum mic,
  • 12000 BTU,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Midea MSR1-12HRN1-QC2 este un aparat de aer condiționat ce face parte din gama low-budget, dar care asigură performanțe destul de bune.

User Rating: 2.99 ( 19 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat