Midea MSR1-09HRDN1-QC2 – ieftin, dar cu Inverter

Nici nu a început bine vara că deja simțim cum temperaturile ridicate încep să ne dea bătăi de cap. Și se pare că încă nu au atins cote alarmante, ci în lunile iulie-august ne vom confrunta cu adevărate probleme cauzate de caniculă. Important este să luăm măsurile necesare pentru a preveni eventuale probleme de sănătate, dar și pentru a ne asigura confortul necesar pentru asemenea situații. Și ce ar putea fi mai util pentru a combate canicula, decât un aparat de aer condiționat? Cu siguranță nu toți ne permitem să scoatem din buzunar sume fabuloase pentru astfel de achiziții, însă anul acesta producătorii vin în întâmpinarea utilizatorului cu o gamă mult mai bogată și mai diversificată, astfel încât să satisfacă fiecare buzunar. Unul dintre modelele accesibile ca și preț este și aparatul de aer condiționat Midea MSR1-09HRDN1-QC2, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model plăcut, realizat cu mult bun gust. Ca și marea majoritate a aparatelor de aer condiționat, și acesta este disponibil tot în varianta pe alb, pentru a nu crea o notă discordantă cu camera în care este montat. După cum se poate observa dispune de un afișaj de tip LED, unde se pot urmări detaliile importante legate de funcționalitatea aparatului: gradele din cameră sau funcția selectată. Vine la pachet și cu o telecomandă cu display, ușor de utilizat, chiar și de către cei mai puțin experimentați într-ale tehnologiei. Unitatea interioară este mai degrabă o prezență discretă în orice locuință, și spun asta datorită designului destul de simplist, dar și datorită dimensiunilor sale, de 770 x 240 x 179 mm, ceea ce din punctul meu de vedere constituie un avantaj.

Poze cu aparatul de aer condiționat Midea MSR1-09HRDN1-QC2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Midea MSR1-09HRDN1-QC2 este un model ce asigură o capacitate de răcire/încălzire de 9000  BTU. Având în vedere numărul de BTU, este bine de știut faptul că modelul este dedicat unei suprafețe de aproximativ 25 mp. Atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, aparatul Whirlpool se încadrează în clasa A, ceea ce înseamnă că atinge un consum destul de decent, astfel că nu veți simți o creștere prea mare a facturilor la energia electrică. Deși vorbim de un model destul de ieftin, acesta încoprorează și tehnologia Inverter, ceea ce înseamnă un consum cu cel puțin 30% mai mic față de modelele non-inverter.

La capitolul funcții, putem observa faptul că modelul vine echipat cu o gamă destul de vastă, astfel încât să îi asigure utilizatorului confortul necesar pe toată perioada anului: ventilare, încălzire, dezumidificare(pentru a nu se forma mucegaiul în interiorul locuinței),sleep/night mode(îți asigură un somn plăcut în timpul nopților toride de vară) și funcția Turbo(pentru răcirea rapidă a locuinței).

Filtrul utilizat este de tip Carbon Activ, ce va îndepărta mirosurile neplăcute din cameră, pentru a asigura prospețimea necesară, la care se adaugă și un filtru BIO tratat cu vitamina C. Nu vine la pachet cu serviciul de intalare, însă acesta poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Midea MSR1-09HRDN1-QC2 este un aparat de aer condiționat cu un raport calitate-preț excelent, ce îți conferă confortul necesar atât pe perioada verii, cât și a iernii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat