Mașină de spălat rufe Beko WMB 51232PT

Mașina de spălat nu este un moft, ci o necesitate pentru fiecare cămin. Cu toții ne dorim ca atunci când ajungem acasă după o lungă zi de muncă să ne putem odihni și să petrecem cât mai mult timp cu cei dragi, însă uneori treburile casnice nu ne lasă. De aceea este foarte important să ne optimizăm cât mai bine timpul astfel încât să nu ne trezim că viața a trecut pe lângă noi și nu știm când s-a întâmplat acest lucru.

Una dintre piesele importante într-o gospodărie ce ne economisește foarte mult timp este mașina de spălat rufe. De aceea astăzi aș vrea să discutăm puțin despre un model mai ieftin,care să se potrivească unui buget restrains, și anume modelul Beko WMB 51232PT, ce are un preț de aproximativ 945 lei (verifică preț actualizat).

Deși nu are un preț mare, mașina de spălat se bucură de un aspect plăcut, este dotată cu un tip de afișaj LED, ce vă permite să aflați timpul rămas până la finalul ciclului de spălare, și să vedeți gradele selectate și numărul de rotații la centrifugare.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB 51232PT 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Beko WMB 51232PT este o mașină de spălat rufe Slim, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm și o capacitate de încărcare de 5 Kg. Având dimensiuni Slim, se va încadra chiar și în spațiile mai înguste, ceea ce o face să fie ideală pentru apartamentele mici în care fiecare centimetru contează.

Face parte din clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum de energie mic(0,73kwh), iar în ceea ce privește clasa de eficiență la spălat se încadrează în clasa A.

Beko WMB 51232PT dispune de un număr de 11 programe de spălare, pentru ca fiecare țesătură să fie spălată corespunzător, în felul acesta evitându-se deteriorarea materialelor.Este destul de silențioasă, ceea ce înseamnă că nu își face prea tare simțită prezența pe durata unui ciclu de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • eficiență,
  • este Slim

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB 51232PT este o mașină de spălat rufe Slim, potrivită în special pentru spațiile mici.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.