LG Prestige H12MW – silențios, cu consum mic

Gata, în sfârșit vara s-a instalat și soarele a început să ne încălzească chipurile cu ale lui raze dulci. Problema este că în curând vom avea parte de temperaturi foarte ridicate, ce ne vor afecta confortul de zi cu zi. De aceea este recomandat ca în orele de vârf  să ne ferim de valul agresiv de căldură. Având în vedere avertizările meteorologilor, consider că cel mai indicat ar fi să ne creem propria oază de confort. Și cel mai eficient mod de a face asta este instalarea unui aparat de aer condiționat cât mai eficient și cu un consum cât mai mic. Unul dintre cele mai interesante modele de pe piață la ora actuală este și aparatul de aer condiționat LG Prestige H12MW. Are un preț de aproximativ 4600 lei (verifică preț actualizat), e drept deloc mic pentru un buget uzual, dar cu siguranță justificat atât prin dotările sale, cât și prin designul impecabil cu care se mândrește.

Din prima clipă în care îl zărești, poți intui că este vorba despre un aparat de aer condiționat bine pus la punct. Sugerează eleganță și rafinament, ceea ce înseamnă că se va potrivi unui decor modern și interesant. Ca mai toate modelele de aparate de climatizare de pe piață, și acesta este construit tot pe alb, pentru a fi o prezență cât mai delicată în cadrul oricărei încăperi.  În partea inferioară veți remarca un display LED, ce afișează gradele din cameră. Le puteți schimba cu ușurință folosind telecomanda din dotare. Este destul de intuitivă încât să fie utilizată chiar și de către cei ce nu se împacă prea bine cu tehnologia.

Poze cu aparatul de aer condiționat LG Prestige H12MW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG Prestige H12MW are o capacitate de răcire de 12000 BTU, cu un consum de 760 W, dar și o capacitate de încălzire, cu un consum de 800 W, ceea ce mi se pare destul de rezonabil aș putea spune. Atunci când alegeți acest model este bine de știut că acesta se potrivește pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 35 mp.

Aparatul de climatizare LG se încadrează în clasa energetică de răcire/încălzire A și dispune de tehnologia Inverter, ce are ca efect economisirea de energie cu cel puțin 30% față de modelele convenționale. Cum este posibil acest lucru? Ei bine tehnologia Inverter menține temperatura constantă în cameră cu un consum minim de energie. În felul acesta nu mai este necesară pornirea și oprirea compresorului.

Dacă până acum câțiva ani mulți dintre noi ne feream de astfel de electrocasnice, datorită faptului că dezvoltau diferite bacterii, ei bine în prezent acest aspect nu mai este valabil și asta datorită faptului că modelele vin echipate cu tot felul de filtre ce au rolul de a ne proteja de diferite alergii. Spre exemplu acest model dispune de filtru împotriva alergiilor, de un filtru triplu și de neoplasmă, ce au grijă să mențină un aer curat în cameră.

La capitolul funcții, aparatul de aer condiționat dispune de o gamă destul de bogată și diversificată, din care fac parte funcțiile: răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare, Auto-curățare Plasmaster, Acționari BLDC și Generatorul de ioni.

În ceea ce privește zgomotul produs, observ cu plăcere faptul că modelele LG sunt printre cele mai silențioase aparate, mai precis acesta are o unitate interioară ce ajunge la 41 dB, iar cea exterioară la 65 dB, ceea ce înseamnă ccă nu deranjează absolut deloc atunci când este pus în funcțiune. Serviciile de instalare nu sunt incluse în pachet, dar pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • consum mic de energie electrică,
  • silențios

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

LG Prestige H12MW este un aparat de aer condiționat cu un consum destul de mic, ce nu își face simțită prezența pe durata funcționării.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat