LG P24EL – aparatul de aer condiționat foarte puternic

În cazul în care ai nevoie de un aparat de aer condiționat care să facă față unei suprafețe mari, precum cea a unui apartament spațios, a unui birou, cabinet sau alt mediu de lucru, modelul LG P24EL este unul dintre cele mai potrivite. Are un preț de aproximativ 4399 lei (verifică preț actualizat), un preț care, la prima vedere, pare mare, dar care, raportat la dotările oferite și media de pe piață, este unul bun.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Unitatea interioară a acestuia are un design slim, în timp ce liniile sunt fine, iar forma este cea standard, rotunjită. Carcasa este complet albă și măsoară 1090 x 330 x 248 mm, iar unitatea exterioară are dimensiunile de 870 x 655 x 320 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG P24EL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Partea tehnică este cu siguranță mai atractivă, aici întâlnind în primul rând o capacitate de 24000 BTU care oferă un randament foarte bun. Ventilatorul are 4 trepte de funcționare, iar, datorită compresorului cu Inverter, controlul asupra rotațiilor este superior. Compresorul oferă astfel o eficiență ridicată în același timp cu o funcționare silențioasă și economică.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A la încălzire, având un consum foarte redus de curent electric, puterea consumată la răcire fiind de 2193 W, iar cea la încălzire de 2285 W. În ceea ce privește nivelul de zgomot, valoarea maximă a acestuia este de 42 dB, în cazul nivelului cel mai mare de putere. Nivelul de zgomot este astfel unul foarte redus, oferind o funcționare silențioasă, care nu te va deranja nici măcar pe timpul nopții.

Temperatura dorită este atinsă într-un timp foarte scurt, acest lucru datorându-se atât capacității mari și performanței compresorului, cât și sistemului de baleiere care asigură distribuirea uniformă a fluxului de aer.

Programele disponibile includ atât funcții clasice precum cele de răcire, încălzire și dezumidificare, cat și funcții personalizate pentru noapte și controlul activ al energiei sau nivelului de zgomot. Funcția de control activ al energiei îți permite să reglezi consumul în detaliu, oferindu-ți astfel posibilitatea de a avea o idee mai clară asupra facturilor.

Unul dintre punctele forte principale ale aparatului este cu siguranță sistemul de filtrare. Astfel, sistemul Plasmaster cu ionizare elimină praful și o serie largă de alergeni (păr de animale, polen, bacterii etc), gradul de sterilizare având o valoare de 99%, iar calitatea aerului fiind îmbunătățită considerabil. În plus, după fiecare funcționare, interiorul aparatului este uscat, astfel încât să fie eliminată umezeala și să se evite formarea de mucegai și mirosuri neplăcute. Sistemul de filtrare are totodată și funcție deodorizantă, putând îndepărta chiar și mirosurile precum cele din baie sau de mâncare.

Acesta oferă un randament foarte bun, având o putere mare de acoperire, atingând într-un timp scurt temperatura dorită și păstrând în același timp un nivel redus de zgomot și de energie. Punctul forte principal este cu siguranță capacitatea mare BTU, aceasta fiind însă însoțită de multe alte dotări atractive care fac prețul să pară foarte bine argumentat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate BTU de 24000
  • consum redus de energie
  • funcționare silențioasă
  • sistem de filtrare cu ionizare

Contra:

  • prețul ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.6
Consum de energie - 9.5

9.6

O alegere eficientă

LG P24EL este un aparat de aer condiționat modern, potrivit pentru climatizarea unor spații largi, de aproximativ 60-70 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Un aer conditionat foarte bun insa destul de zgomotos, mai ales daca analizati activitatea cutiei exterioare. Ca pret este ok, rezonabil daca ne gandim la caracteristicile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat