LG P18EL – aparatul de aer condiționat puternic

Dacă îți dorești un aparat de aer condiționat care să facă față răcirii întregului apartament, atunci modelul LG P18EL ți se va părea destul de atractiv. În ceea ce priveşte costurile la care se ridică acest model are un preț de aproximativ 3779 lei (verifică preț actualizat), un preț mare dacă ne raportăm la media de pe piață, dar unul bun dacă avem în vedere capacitatea BTU și nivelul pieței pentru modelele de brand.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Încă de la nivelul designului vei observa calitatea superioară, unitatea interioară fiind compactă și elegantă și încadrându-se în orice spațiu. Liniile au unghiuri fine și se îmbină perfect, acest lucru susținând un aspect foarte modern, iar carcasa albă arată imaculat, întâlnind pe suprafața ei doar logo-ul LG și al tehnologiei Inverter. Modelul are dimensiunile de 1090 x 330 x 248 mm, dimensiuni bune pentru capacitatea mare a aparatului, iar unitatea exterioară măsoară 770 x 545 x 288 mm, fiind și ea destul de compactă.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG P18EL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Privind detaliile tehnice, modelul are o putere de 18000 BTU, putând acoperi fără probleme un întreg apartament sau un spațiu de birouri, acesta fiind dotat cu un compresor performant cu Inverter, gândit pentru a reduce nivelul de zgomot și consumul. În ceea ce privește nivelul de zgomot, rezultatele sunt foarte bune, modelul fiind unul dintre cele mai silențioase de pe piață pentru categoria sa. Astfel, nivelul de zgomot variază între 29 și 42 dB, având valori foarte reduse chiar și pentru puterea superioară de ventilare. Există de asemenea și un program silențios special, pentru momentele în care îți dorești un nivel minim de zgomot.

În același timp, compresorul asigură un consum energetic redus, încadrându-se în clasa energetică A++ pentru răcire și A pentru încălzire, puterea consumată la răcire fiind de 1562 W, iar cea la încălzire de 1611 W.

Eficiența este una foarte bună, puterea de acoperire fiind mare, ventilarea având 4 trepte, iar temperatura dorită fiind atinsă într-un timp mult mai scurt.

Printre programele disponibile se numără unul pentru consum redus, unul rapid, unul pentru noapte sau unul pentru dezumidificare, alături de cele clasice pentru încălzire și răcire, fiind de remarcat totodată controlul activ pentru energie, prin care poți regla în detaliu consumul.

Filtrul disponibil este unul foarte avansat, inginerii LG depășindu-se pe sine la acest nivel. Este vorba de un filtru Plasmaster care funcționează pe baza ionizării, având o eficiență foarte mare în îndepărtarea prafului, bacteriilor și alergenilor din aer. Sistemul de sterilizare are o eficiență de 99%, după fiecare funcționare interiorul aparatului fiind uscat, astfel încât să fie eliminată umezeala și să se evite formarea de mucegai și mirosuri neplăcute.

Modelul LG este un aparat de aer condiționat atractiv pentru cei aflați în căutarea unui sistem performant de climatizare, acesta având o capacitate mare, fiind silențios, economic și asigurând în același timp o calitate foarte bună a aerului. Prețul ceva mai mare este astfel bine argumentat, iar dacă ai bugetul necesar la dispoziție, aparatul își merită cu siguranță investiția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate BTU de 18000
  • consum redus de energie
  • funcționare foarte silențioasă
  • filtru cu ionizare

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 9.1

9

O alegere eficientă

LG P18EL este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU, ce are grijă să îți asigure temperatura optimă indiferent de vremea de afară.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat