LG P12RL – aparatul de aer condiționat foarte atractiv

LG P12RL este un aparat de aer condiționat care îndeplinește toate criteriile pentru a putea fi considerat perfect pentru orice locuință. Acesta are un raport calitate-preț foarte bun, fiind unul dintre modelele cele mai competitive. Totodată este de apreciat și faptul că aparatul vine însoțit de o garanție de 3 ani, aparatul având un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizatşi un raport calitate-preț foarte bun.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul aparatului este unul simplu, dar elegant. Unitatea interioară arată foarte bine pe perete, la acest lucru contribuind dimensiunile compacte, liniile rotunjite și aspectul alb imaculat. Unitatea are dimensiunile de 885 x 285 x 210 mm și nu va ocupa mult spațiu, în același timp aceasta fiind destul de ușoară, cântărind doar 9 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG  P12RL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la partea tehnică, aparatul are o capacitate de 12000 BTU, putând face față unui apartament cu 1-2 camere. Puterea de acoperire este destul de bună, iar aceasta este însoțită de eficiență de nivel înalt. Compresorul cu inverter aduce rezultate excelente pe partea de consum și zgomot, modelul fiind unul dintre cele mai atractive din aceste puncte de vedere. Astfel, capacitatea bună de răcire nu atrage un consum ridicat, ci dimpotrivă. Aparatul se încadrează în clasa de energie A++ pentru răcire și A pentru încălzire, iar consumul de putere la răcire este de 1080 W.  În același timp, funcționarea este foarte silențioasă, nivelul maxim de zgomot fiind de 41 dB, valoarea fiind poate cea mai mică de pe piață.

În ceea ce privește funcționarea, modelul are 4 trepte de reglare a puterii de ventilare și oferă, în același timp, control activ asupra energiei. Vei putea să programezi aparatul pentru întreg parcursul zilei și ai la dispoziție și un program de noapte, care menține un nivel optim de  temperatură pe parcursul somnului. Printre programele disponibile se numără unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru răcirea rapidă etc.

Vei putea în același timp să setezi în detaliu sistemul de baleiere, temperatura sau timpul de funcționare, având un control foarte bun asupra atingerii temperaturii dorite. Telecomanda cu afișaj electronic este foarte simplu de utilizat, având butoanele foarte bine descrise.

Modelul este dotat cu unul dintre cele mai performante sisteme de filtrare din momentul actual. Astfel, sistemul Plasmaster Ionizer asigură o sterilizare de 99% în fața bacteriilor, microbilor și alergenilor și o deodorizare foarte eficientă. Filtrul are acțiune la nivel macro și micro și este suplimentat de un sistem automat de curățare, acesta activându-se după fiecare funcționare, uscând mediul interior al aparatului în vederea evitării acumulării de mucegai și mirosuri neplăcute.

În același timp, sistemul avansat de filtrare este foarte util pentru persoanele sensibile și alergice, calitatea aerului fiind foarte bună. Aparatul este astfel foarte atractiv, punând destul de multă presiune asupra concurenței.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate BTU atractivă
  • consum redus de energie
  • filtru cu acțiune triplă

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 8.1

8.5

O alegere eficientă

LG P12RL este un aparat de aer condiționat cu dotări foarte bine echilibrate, care asigură un randament bun în timp ce menține un consum redus de energie și o funcționare silențioasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat