LG P12EN – răcire rapidă la un preț corect

Pe o vreme caniculară ca aceasta, aparatul de aer condiționat devine un must have. Și cum gama din care putem alege este atât de diversificată, îți  propun un model eficient, ce vine de la LG. Este vorba despre modelul LG P12EN, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG și are prețul de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat), un preț corect, am putea afirma, având în vedere dotările de care se bucură.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Cel.

Da, inteligența din interior se vede la exterior!

Pe lângă tehnologiile inovatoare pe care le posedă modelul LG, designul este și el unul modern și elegant. După cum era de așteptat, unitatea interioară de un alb imaculat, cu afișaj ascuns, se integrează perfect în decorul locuințelor sau birourilor aspectuoase (cu o suprafață de până la 35 mp). Ca dimensiuni, avem de-a face cu o unitate internă de tip split de perete de 837 x 308 x 189 mm, dimensiuni, ce îți vor permite să o montezi chiar și pe un perete îngust.

Prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai posibilitatea să vezi pe afișajul acesteia consumul curent de energie electrică. Astfel poți să-ți monitorizezi ”cheltuiala cu aerul” și să ajustezi consumul! Eficient și practic, nu-i așa!

Poză cu LG P12EN

LG P12EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a acestui model este de 12000 BTU, iar cea de încălzire de 13000 BTU, ceea ce face ca aparatul de aer condiționat să fie potrivit pentru a face ață unei suprafețe de maxim 35 mp. Cât privește eficiența energetică, aceasta este de 1080 W/h la răcire și 1000 W/h la încălzire.

Ce îl recomandă? Caracteristicile de top: Inverter Compressor – Comfort Air – Răcire rapidă.

Conform producătorilor, tehnologia Inverter Compressor reglează continuu viteza compresorului pentru a menține nivelurile dorite de temperatură. În plus, Smart Inverter LG este menită să economisească mai multă energie decât compresorul convențional.  Prin funcția Comfort Air palele aparatului sunt reglate într-o anumită poziție care deviază aerul astfel încât acesta să nu fie direcționat înspre persoanele aflate în încăpere.

Continuând lista caracteristicilor trebuie să menționăm:

– cele patru funcții de climatizare – răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare; funcția de ventilație are misiunea de a ventila aerul din cameră în patru trepte, fără a-i modifica temperatura, în vreme ce funcția de dezumidificare este utilă mai ales împotriva formării mucegaiului și atunci când umiditatea devine o problemă severă (elimină circa 1,3 l/h condens). Nu trebuie neglijată nici încălzirea rapidă, descrisă cel mai bine de super funcția 4 Way Auto Swing care reglează fluxul de aer în funcție de mediul înconjurător și permite o distribuție optimă a aerului cald în spațiile de locuit, precum și încălzirea rapidă a acestora.

– prezența filtrului cu protecție dublă/Dual Protection – antipraf, dar și antibacterian, care ne răsfață cu un aer curat și proaspăt, oferindu-ne un mediu mai sigur și mai sănătos. În doar 18 ore, filtrul elimină până la 99,9% din bacteriile din aer.

– funcția Auto Clean – funcția de curățare automată elimină substanțele care pot dăuna organismului uman și previne dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului pe schimbătorul de căldură.

– modul silențios – oricum zgomotul unității interne este redus, grație ventilatorului înclinat și a tehnologiei de motor BLDC.

– Jet Cool;

– diagnoza Smart – permite diagnosticarea instalării, configurării, depanării, etc, direct de pe smartphone;

– Auto Restart;

– Active Energy Control – poți alege și seta un anumit nivel al consumului de energie;

– sistemul Gold Fin – se asigură că suprafața este mai rezistentă la coroziune și îmbunătățește durabilitatea schimbătorului de căldură pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru dormitoare și living-uri cochete, pentru birouri și spații de lucru de maximum 35 mp se justifică achiziția unui LG P12EN, mai ales dacă ești adeptul cheltuielilor atent socotite. Cei care l-au încercat spun că-și merită fiecare bănuț, că eleganța sa merge mână-n mână cu puterea de răcire, dar și cu silențiozitatea (chiar și pe ultima treaptă de ventilare) și consumul acceptabil de energie.

Aparatul de aer condiționat nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • consum mic
  • silențios

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.3
Nivel de zgomot - 9.2

9.3

O alegere eficientă

LG P12EN este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, numai bun pentru a face față spațiilor ce ajung până la 35 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 3.88 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat