LG FH4U2VDN1 – o mașină de spălat cu o capacitate de încărcare 9 kg

LG FH4U2VDN1 este o mașină de spălat rufe ce face parte din gama premium a producătorului. Caracteristicile sale o recomandă pentru familiile numeroase, unde se strâng foarte multe rufe la sfârșit de săptămână. Are un preț de aproximativ 2649 lei (verifică preț actualizatși își merită fiecare bănuț. Dacă totuși ți se pare prea scumpă, nu uita că există și varianta achiziționării ei în rate lunare de 133 lei.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, modelul LG se prezintă extrem de bine. Cu finisaje bine puse la punct, trădează un aspect modern și rafinat. Este realizată pe o nuanță de alb, accesorizată cu mici detalii din inox. Deschiderea este destul de amplă, având o ușă mult mai mare decât întâlnim la modelele obișnuite, dar în parte se explică și datorită capacității de încărcare extrem de generoasă.

În partea de sus, panoul de control este aerisit și bine pus la punct în ceea ce privește funcțiile și tehnologiile utilizate. În partea dreaptă, avem un afișaj de tip LCD, cu o serie de butoane ce te vor ajuta să faci setăril potrivite pentru fiecare ciclu de spălare. În centru, se observă selectorul de programe, iar în partea stângă, sertarul pentru detergent.

Dimensiunile mașinii de spălat sunt de 85 x 60 x 58 cm(I x L x A) și are o greutate de 63 kg.

Poze cu LG FH4U2VDN1

LG FH4U2VDN1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă aspectul fin cucerește încă din prima clipă, ei bine să trecem și la partea tehnică. Mașina de spălat rufe LG are o capacitate de încărcare de 9 kg, ceea ce înseamnă că vei termina destul de repede de spălat rufele, ba mai mult poți spăla chiar și țesături mai voluminoase, cum sunt pilotele, păturile etc.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce presupune un consum cu aproximativ 30% mai mic, față de cel standard. Prin urmare, facturile la energia electrică vor fi mult mai mici.

Viteza de centrifugare ajunge la 1400 rpm, reușind să stoarcă rufele perfect. Asta înseamnă că timpul de uscare va fi mult mai mic.

Are 14 programe de spălare, potrivite pentru fiecare tip de țesătură. Este foarte important, ca fiecare material să fie tratat corespunzător, astfel durata sa de viață va fi mult mai mare. Pe partea de funcții și siguranță, modelul LG, dispune de 6 Motion Direct Drive, ce face ca mișcările cuvei să fie variate, astfel încât performanțele de spălare să fie mult îmbunătățite față de modelele clasice.

Motorul mașinii LG este unul silențios și fiabil, ce are o garanție de 10 ani. Prin urmare acest aspect contribuie la încrederea pentru achiziționarea acestui model.

Un alt punct forte al mașinii este și funcția de Smart Diagnosis, ce te va ajuta să identifici la timp orice mică problemă, fără a avea nevoie să apelezi asistență tehnică. Tot ceea ce îți trebuie, este un smartphone echipat cu tehnologia NFC.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern
  • eficiență A+++
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

LG FH4U2VDN1 este o mașină de spălat premium, cu o capacitate de încărcare de 9 kg, ceea ce o face potrivită pentru familiile ce au mulți membri.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.