Review LG FH4G7TDN0 – consumă cu 30% mai puțin față de un model convențional

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.7
Design - 9.4
Eficiență energetică - 9.3
Eficiență de stoarcere - 9.6

9.5

O alegere inspirată

LG FH4G7TDN0 este o mașină de spălat rufe ce vine echipată cu cele mai noi tehnologii, pentru ca rufele să arate impecabil după fiecare spălare. Are un preț accesibil și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 2 votes)

LG este unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește fabricarea de electrocasnice și nu numai. Cu o tradiție de zeci de ani în această industrie, producătorul reușește să câștige încrederea a milioane de utilizatori, oferind o experiență de utilizare foarte bună. LG FH4G7TDN0 este una dintre mașinile de spălat rufe, lansate de brandul coreean, pentru a face față provocărilor unei familii numeroase. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a fi achiziționată în rate lunare de 89 lei. Prețul nu este deloc mare, dacă iei în calcul beneficiile cu care vine la pachet.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Cel.

Din punct de vedere al design-ului, producătorul merge pe varianta clasică, complet albă, elegantă, potrivită pentru orice tip de design interior. Aspectul curat și aerisit îmi place. Panoul de control se poate observa în partea superioară și vine dotat cu sertarul pentru detergenți în stânga, selectorul de programe în centru și afișajul de tip LCD în dreapta. Aici poți vedea timpul rămas până la finalul ciclului de spălare, viteza de rotație, temperatura de spălare, plus alte câteva detalii. Deschiderea hubloului se face la 180 de grade, astfel că îți va fi ușor să introduci rufele, dar și să le scoți, iar tamburul are un volum de 58 l.

Poze cu LG FH4G7TDN0

LG FH4G7TDN0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un model cu încărcare frontală, ce atinge o capacitate de încărcare de 8 kg, suficient de mare pentru a introduce o cantitate generoasă de haine. Permite chiar spălarea pilotelor sau a păturilor, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să le duci la spălătorie. Capacitatea de centrifugare ajunge până la1400 rpm, lăsând hainele perfect stoarse, fără a mai fi nevoie să le lași prea mult timp pe culme la uscat.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum cu 30% mai mic față de o mașină de spălat din clasa de eficiență A.

Nu excelează în ceea ce privește varietatea programelor de spălare, numărând doar 13, însă din punctul meu de vedere sunt suficiente încât să acoperi cam toată gama de țesături. Include chiar și programul de spălare Baby Care, potrivit pentru familiile cu copii. Micuții au o piele atât de sensibilă, încât au nevoie de o atenție sporită atunci când vine vorba de spălarea hăinuțelor. Din punctul meu de vedere, programul este ideal chiar și pentru cei ce au o piele sensibilă. Îi va păzi de iritații sau alergii nedorite.

Modelul coreenilor beneficiază și de funcția de autodiagnosticare, ce ajută utilizatorul să identifice mult mai ușor o eventuală problemă și să o soluționeze fără a mai apela la un tehnician.

Nu este zgomotoasă, atinge doar 52 dB în timpul spălării. Ca idee 60 dB echivalează cu o conversație de fundal dintr-un restaurant. Pe durata centrifugării, nivelul de zgomot crește până la 75 dB. Așadar, își face simțită prezența timp de câteva minute la fiecare etapă de stoarcere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • design plăcut,
  • se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm,
  • capacitate de încărcare de 8 kg

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențioasă în timpul centrifugării

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.