LG FH4A8FDH8N – o mașină de spălat rufe cu uscător

Îți dorești o mașină de spălat rufe eficientă, care să aibă grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare, dar mai ales să ți le și usuce? În cazul acesta îți prezint un model extrem de interesant, ce te va atrage fără doar și poate. Este vorba despre LG FH4A8FDH8N. Are un preț de aproximativ 3966 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat ce-i drept, dar având în vedere că discutăm despre o mașină de spălat rufe cu uscător, ce încorporează o serie de calități eficiente, prețul ei se justifică.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat LG este atipică modelelor clasice. Vine pe o nuanță intensă de negru, dotată cu o ușă de acces foarte mare, dar având în vedere capacitatea ei, nu mă surprinde acest aspect. Vorbim de un model extrem de elegant, potrivit pentru o locuință decorată modern. În partea superioară, mașina de spălat rufe vine accesorizată cu un panou de control bine pus la punct. Dispune de afișaj LCD în partea dreaptă, înconjurat de o serie de butoane, pentru a face selecțiile potrivite oricărui tip de material, în centru avem selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, plus butoanele On/Off și Pauză/Pornire, iar în stânga se află sertarul pentru detergent.

Poze cu LG FH4A8FDH8N

LG FH4A8FDH8N

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă te întrebi de ce să îți achiziționezi un asemenea model, ei bine gândește-te că un singur produs îmbină funcțiile unei mașini de spălat cu ale unui uscător de rufe, ceea ce înseamnă economie de timp și de spațiu.

Mașina de spălat cu uscător are o capacitate de încărcare de 9 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare, ceea ce înseamnă că poți spăla chiar și țesături foarte voluminoase, cum sunt pilotele sau păturile. Viteza de centrifugare ajunge până la 1400 rpm. Practic după o spălare rufele sunt atât de bine stoarse, încât uscarea nu presupune un efort prea mare.

Știu probabil te întrebi dacă nu cumva hainele se deteriorează mai ușor cu o asemenea mașină de spălat, dar producătorul s-a axat și pe eficiența la spălare. 6 Motion Direct Drive are capacitatea de a realiza mișcări variate ale cuvei, în funcție de programul de spălare ales, astfel încât rezultatele să fie perfecte după fiecare spălare. Mai mult de atât mașina este dotată cu tehnologia TrueSteam, ce contribuie la eliminarea alergenilor în proporție de 99,9%.

Modelul LG se încadrează în clasa de eficință energetică A, cu un consum relativ decent. Beneficiază de o gamă variată de programe, dar oferă utilizatorului și posibilitatea de a descărca noi programe de spălare, precum cele pentru lână, Baby Care sau spălare la rece. Totul prin tehnologia NFC tagging. Utilizarea programelor descărcate se face prin atingerea smartphoneului de simbolul NFC Tag On de mașina de spălat.

Tehnologia NFC mai poate fi utilizată și pentru funcția Smart Diagnosis. Aceasta te va ajuta să identifici o eventuală problemă  și chiar să o rezolvi în stadiu incipient, pentru a nu deveni majoră.

Nu este nici prea zgomotoasă, atinge 55 dB la spălare și 75 dB în timpul centrifugării. Mai precis în timpul stoarcerii își face simțită prezența.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • LCD,
  • design rafinat
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • Smart Diagnosis
  • viteza de rotație de 1400 rpm

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.8
Design - 10
Performanțe - 9.1

9.6

O alegere eficientă

LG FH4A8FDH8N este o mașină de spălat cu uscător, ce te ajută să economisești timp, spațiu și bani. Are o capacitate de încărcare de 9 kg și o viteză de rotație de 1400 rpm.

Vezi detalii
User Rating: 3.71 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.