LG FH2B8TDN – o mașină de spălat rufe premium

LG FH2B8TDN este o mașină de spălat rufe cu calități excepționale atât din punct de vedere al designului, cât și din punct de vedere tehnic. Poate fi găsită pe rafturile magazinelor la un preț de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), un preț ce în primă instanță poate părea mare, însă dacă ne raportăm la capacitatea și la eficiența sa, cu siguranță se va dovedi o investiție bună pe termen lung.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat rufe se prezintă într-un mod clasic, dar accesorizată cu cele mai noi tehnologii. Modelul este complet alb, ceea ce o ajută să se încadreze cu ușurință în orice spațiu. În partea superioară se poate observa panoul de control, bine pus la punct. În partea dreaptă este afișajul de tip LED, cu butoanele aferente, pentru a face selecțiile potrivite unui ciclu de spălare, în centru selectorul de programe, iar în partea stângă sertarul pentru detergent.

Poze cu LG FH2B8TDN

LG FH2B8TDN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat rufe este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de stoarcere de 1200 rpm, suficient încât să scoți rufele perfect centrifugate și să nu mai necesite mult timp pentru uscare. Are o capacitate de încărcare de 8 kg, suficient de generoasă încât să poți spăla chiar și pilote, geci, perne, dar și alte țesături voluminoase. Este ideală în special pentru familiile numeroase.

Un alt aspect important în ceea ce privește acest model, ar fi faptul că se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de numai 0,70 kwh/program standard, ceea ce mi se pare extrem de puțin, având în vedere cantitatea de rufe pe care o poți spăla. În ceea ce privește consumul de apă, ei bine acesta ajunge la 10500/an. Nici aici nu sunt cifre de speriat. Comparativ cu alte modele, mașina de spălat LG este un model econom.

Numără 13 programe de spălare, de la cele clasice:bumbac, lână, sintetice, la cele speciale: Duvet, Baby Care(ideal pentru pielea sensibilă a bebelușilor), Skin care, Quick 30, etc.

Nici la capitolul Funcții și siguranță nu dezamăgește. Pe lângă cele obișnuite: sistem de siguranță împotriva ccopiilor, sistem de detectare spumă, etc, mașina de spălat dispune de tehnologia Smart Diagnosis, ce te ajută să detectezi o eventuală problemă, fără a mai fi nevoie să apelezi la un service specializat. Descarci aplicația specifică în telefon și aceasta te ajută să identifici eroarea apărută.

În cazul modelului de față este bine de știut că acesta dispune de un motor atașat direct pe centrul tamburului, iar acest aspect ajută la diminuarea vibrațiilor, reduce nivelul de zgomot, se uzează mai greu și elimină pierderile de energie.

În ceea ce privește zgomotul, ei bine modelul LG atinge un nivel de 52 dB la spălare și 74 dB la centrifugare. Practic nu te va deranja prea tare atunic când o pui la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern
  • eficiență A+++
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.2

9.7

O alegere premium

LG FH2B8TDN este o mașină de spălat rufe elegantă, dar mai presus de asta, este un model premium, ce satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.