LG F2J5WN4W – o mașină de spălat rufe eficientă

Mașina de spălat rufe este probabil cel mai mare ajutor dintr-o locuință. Din punctul meu de vedere este un must have pentru fiecare gospodărie. Te scapă de grija rufelor murdare și totodată te ajută să economisești timp pentru alte activități. Așadar, atunci când alegi o mașină de spălat rufe este absolut necesar să faci o alegere eficientă. LG F2J5WN4W ar putea fi alegerea potrivită și îți voi spune în cele ce urmează de ce. Mașina de spălat poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil având în vedere că discutăm despre un brand cu greutate și despre specificații foarte bune.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model elegant, modern, ce se va încadra perfect atât într-un decor simplu, cât și într-unul foarte vesel. Modelul vine pe o nuanță albă, cu rama ușii de acces la interior pe argintiu, ceea ce creează un contrast interesant. În partea superioară se află panoul de control, dotat cu sertarul pentru detergent în partea stângă, selectorul de programe în centru, încadrat de butoanele On/Off și pauză și afișajul digital în dreapta. Aici vei găsi informații precum viteza de rotație, timpul rămas până la finalul ciclului de spălare sau temperatura la care sunt spălate rufele. Vorbim de un model Slim, cu o adâncime de 45 cm.

Poza cu LG F2J5WN4W

LG F2J5WN4W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6,5 kg. Din punctul meu de vedere este capacitatea ideală atunci când nu ai o familie foarte numeroasă sau nu intenționezi să speli țesături foarte voluminoase.

Viteza de rotație ajunge până la 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi foarte bine stoarse și nu vor mai avea nevoie să stea prea mult timp pe culme la uscat. Atenție însă cu țesăturile fine! La o asemenea viteză de rotație, ar putea fi deteriorate, așa că recomandat ar fi să le storci cu o viteză ceva mai mică.

Mașina de spălat rufe se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum cu 30% mai mic față de un model standard din clasa de eficiență energetică A. Nici consumul de apă nu este mare. 9500 l anual, ceea ce zic eu, este destul de bine dacă facem comparații cu alte modele din aceeași categorie.

Modelul coreenilor este dotat cu 14 programe de spălare, astfel încât să poți spăla o gamă diversificată de țesături, de la bumbac, haine sport, delicate și până la hăinuțe de copil(ce necesită o atenție deosebită) sau haine de culoare închisă. Programul cel mai scurt este de 30 de minute și este ideal pentru a da un refresh hainelor ce necesită o clătire.

Datorită design-ului unic LG, Motion Direct Drive poate realiza mișcări variate ale cuvei sau o combinație de mișcări diferite, ținând cont de programul ales. Această funcție este responsabil pentru rezultate impecabile la spălare de fiecare dată.

Motorul Direct Drive este destul de silențios, nivelul de zgomot atins în timpul spălării este de 55 dB(zgomotul este similar cu coversația de fundal dintr-un restaurant), iar în timpul centrifugării ajunge la 74 dB(produce un zgomot similar cu alarma de dimineață).

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut
  • 1200 rpm
  • se încadrează în clasa de energie A+++
  • silențioasă
  • Slim

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.3
Design - 9.3
Eficiență energetică - 8.9
Eficiență de stoarcere - 9

9.1

O alegere Smart

LG F2J5WN4W este o mașină de spălat rufe Slim, ce se va dovedi o investiție eficientă, demnă de luat în considerare.

Vezi în magazin
User Rating: 3.11 ( 22 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREGATIT DE BLACK FRIDAY?

Noi iti aratam adevaratele oferte!