LG F14U2TDN0 – o mașină de spălat premium

Ai o familie numeroasă și îți dorești o mașină de spălat care să te scape repede și cât mai eficient de grămada de rufe ce se strânge la sfârșit de săptămână? Sau îți dorești ca articolele voluminoase să le speli acasă, fără să mai fi nevoit să le duci la curățătorie? Ei bine coreeni de la LG ne propun un model avangardist, un model, ce te va cuceri prin tehnologii inovative, dar și printr-un design premium. Este vorba despre modelul LG F14U2TDN0. Are un preț de aproximativ 2399 lei(verifică preț actualizat), nu chiar mic, dar pe deplin justificat de calitățile sale de excepție.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model extrem de elegant, modern și rafinat. Mașina este complet albă, accesorizată în partea frontală cu o ușă mult mai mare decât întâlnim la modelele standard, iar acest aspect este justificat de capacitatea de încărcare extrem de generoasă. În partea superioară vei remarca panoul de control, bine garnisit cu funcții și tehnologii moderne. Mai exact în partea dreaptă se observă un display de tip LCD ușor de utilizat. Poți conecta mașina de spălat la smartphone, cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, ce îți oferă posibilitatea să descarci programe de spălare, iar ulterior le poți folosi printr-o simplă atingere. Tehnologia mai este folosită și pentru funcția Smart Diagnosis, ce ajută la identificarea rapidă a eventualelor probleme apărute. În centru este selectorul de programe, iar în partea stângă se află sertarul pentru detergent.

Poze cu mașina de spălat rufe

LG F14U2TDN0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat LG este un model cu încărcare frontală, cu o capacitate de 8 kg. Practic este ideală pentru familiile numeroase sau de ce nu pentru a spăla țesături voluminoase, pături, pilote, geci, etc… Atinge o viteză de stoarcere de 1400 rpm, ceea ce însemană că rufele vor ieși aproape uscate din cuvă sau cel puțin nu va mai fi nevoie să stea mult timp întinse pe culme.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum extrem de mic, de numai 0,65 kwh/program standard. Nici în ceea ce privește consumul de apă nu stă mai rău, aceasta atingând un consum mediu anual de 9000 l.

Numără 14 programe, suficiente încât să îți acopere cam orice tip de țesătură, astfel încât să le poți spăla corespunzător: de la programe clasice: bumbac, lână, sintetice, la cele speciale: de reîmprospătare, antialergic, easy care, duvet, silent wash, etc.

La capitolul funcții și siguranță, modelul coreenilor beneficiază de: sistemul de siguranță împotriva copiilor și detectează automat cantitatea optimă cu care trebuie încărcată mașina de spălat. Are un motor Inverter Direct Drive, silențios și fiabil, ce conferă încredere producătorului de a oferi 10 ani de garanție standard pentru tot ce presupune partea de motorizare a mașinii de spălat.

Mașina de spălat este un model silențios, ce atinge numai 52 dB în timpul spălării și 73 dB în timpul stoarcerii, ceea ce înseamnă că îți vei putea vedea liniștit de alte activități pe durata funcționării ei.

Vorbim de o mașină de spălat rufe Smart, ce te va ajuta să scutești timp, energie și bani.Spălatul rufelor va fi o adevărată plăcere de acum încolo.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design avangardist,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • viteză de centrifugare 1400rpm

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

LG F14U2TDN0 este o mașină de spălat premium, ce reușește să satisfacă chiar și utilizatori foarte pretențioși, aceasta beneficiind de calități extraordinare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.