LG F14U1JBS6 – un model premium

LG F14U1JBS6 este o mașină de spălat ce face parte din clasa premium a producătorului corean, motiv pentru care se adresează utilizatorilor extrem de pretențioși, ce necesită spălarea unei cantități mari de țesături, cu un consum foarte mic. Probabil că toate argumentele de mai sus justifică și prețul de aproximativ 4499 lei(verifică preț actualizat). Beneficiază de o garanție de 60 de luni și este unul dintre modelele de top ale brandului corean.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, cu siguranță vorbim de o mașină de spălat impresionantă. Eleganță, stil, rafinament, bun gust, tot ce ți-ai putea dori de la un asemenea aparat electrocasnic găsești la mașina de spălat LG. Realizată pe o nuanță argintie, aceasta se distinge ușor de modelele clasice, care sunt de regulă albe. Ușua cuvei de spălare este mult mai mare față de una obișnuită, dar se justifică și prin capacitatea de încărcare extrem de generoasă. Marginea ușii este realizată din inox, creându-se în felul acesta un contrast interesant. Tehnologia 6 Motion Direct Drive realizează mai multe mișcări ale cuvei și contribuie la îmbunătățirea performanțelor de spălare, făcând ca rufele să arate impecabil de fiecare dată.

Poze cu mașina de spălat rufe

LG F14U1JBS6

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea superioară, mașina de spălat este accesorizată cu un panou de control Full Touch, futurist și ușor de utilizat. Tehnologia NFC tagging permite utilizatorului să își descarce în telefon programe de spălare ca Baby Care, lână, spălare la rece. Programele pot fi folosite prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe mașina de spălat. Mai mult de atât vei putea folosi tehnologia NFC și pentru funcția Smart Diagnosis, ce are rolul de a diagnostica rapid o eventuală problemă apărută.

Mașina de spăalat rufe LG este un model cu încărcare frontală, ce atinge o capacitate de 10 kg, dublu față de un model entry-level de 5 kg. Are o viteză de rotație de 1400 rpm, ceea ce mă duce cu gândul că rufele vor fi atât de bine stoarse încât nu vor mai avea nevoie să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ce presupune un consum modest, prin urmare și o factură mică de la Electrica, asta în ciuda volumului mare de rufe spălate.

Are un număr generos de programe de spălare, ce conține și: un program rapid de 30 min, respectiv 14 min, un program Antialergic(elimină alergenii în proporție de 99,9% și sterilizează bacteriile), Easy Care, Duvet, Silent Wash, culori închise, bumbac, etc.

Mașina de spălat beneficiază de un motor Invert Direct Drive, fiabil, dar și silențios. Motorul este atât de bine construit, încât îi permite producătorului să ofere o garanție standard de 10 ani atât pentru el, cât și pentru componentele sale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design avangardist,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 10 kg,
  • viteză de centrifugare 1400rpm

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

LG F14U1JBS6 este o mașină de spălat premium, cu o capacitate extrem de mare, potrivită chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.