LG F14A8TDA – eficientă, cu multe performanțe

Ai o familie numeroasă și simți că nu mai faci față la câte rufe se strâng zi de zi? Atunci poate ar fi timpul să optezi pentru o mașină de spălat cu o capacitate mai mare și mult mai eficientă. În felul acesta nici nu vei fi nevoită să mai aștepți prea mult pentru ca rufele spălate să se usuce. Venim astăzi în întâmpinarea ta cu o variantă destul de interesantă. Este vorba despre mașina de spălat LG F14A8TDA. Are un preț de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), pe deplin justificat atât de specificațiile sale, cât și de designul său.

Din punct de vedere al aspectului pot spune că producătorul întrece orice așteptări. Modelul se bucură de un design futurist și îndrăzneț, ce exprimă eleganță și mult rafinament. Este disponibil în varianta pe alb, însă este accesorizat cu o ușă metalică pentru cuvă, ce îi conferă un aspect premium. În partea de sus se poate observa panoul de control foarte bine echipat, mai precis în centru se găsește selectorul de programe, iar în partea dreaptă, un display de tip LED, construit într-un stil ceva mai elaborat(afișează viteza de stoarcere, gradele la care sunt spălate rufele, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, precum și etapa de spălare).

Poze cu mașina de spălat LG F14A8TDA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG F14A8TDA este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge o viteză maximă de stoarcere de 1400 rpm, suficient încât rufele să fie aproape uscate în momentul în care le scoateți din cuvă. Capacitatea de încărcare este de maxim 8 kg, destul de generoasă încât să permită și spălarea unor țesături mai voluminoase precum gecile de iarnă sau pilotele. Modelul se încadrează în clasa A+++ de eficiență energetică(ceea ce înseamnă un consum cu 20% mai mic față de modelele standard) și în clasa A de eficiență la centrifugare.

Mașina de spălat LG vine echipată cu 14 programe de spălare, între care cele mai utilizate sunt: programul rapid de 30 de minute, baby care, intensiv, programul pentru sintetice, mix, delicate, etc.

În ceea ce privește funcțiile, modelul dispune de : Smart Diagnosis – tehnologie inovatoare, ce rezolvă o eventuală problemă apărută prin folosirea unei aplicații smartphone sau printr-un apel telefonic cu un specialist via Call Center(veți economisi timp și bani cu rezolvarea eventualelor probleme apărute), Sistem de spălare inteligentă, detectare automată a cantității, etc. Nivelul de zgomot ajunge la 55 dB în timpul spălării și la 73 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că modelul este destul de silențios și nu deranjează atunci când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG F14A8TDA este o mașină de spălat rufe eficientă, cu o capacitate de încărcare generoasă de 8 kg și o viteză de rotație de 1400 rpm.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.