LG F12U2TDN5 – o mașină de spălat rufe premium

LG F12U2TDN5 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, cu calități extraordinare, ce o fac potrivită în special pentru familiile numeroase. Are un preț de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat), deloc mic am putea spune, dacă având în vedere că vorbim de un brand apreciat și de specificații tehnice de top, cu siguranță prețul este pe deplin justificat.

Mașina de spălat rufe poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Dar să o luăm cu începutul. Are un design modern, rafinat, ce te va cuceri din prima clipă. Spre deosebire de marea majoritate a mașinilor de spălat rufe, ce sunt concepute pe nuanța de alb, aceasta este realizată pe argintiu, ceea ce îi conferă o notă de eleganță aparte. Un alt lucru pe care îl remarci cu ochiul liber, este ușa de deschidere. Are o circumferință mult mai mare, față de modelele clasice și un contur din inox, detaliu ce îi conferă un aspect deosebit. Modelul LG are o greutate de 63 kg și dimensiunile de 85 x 60 x 58 cm. Asta înseamnă că dacă alegi să o montezi în bucătărie, este esențial ca blatul de deasupra ei să aibă cel puțin o lătime de 65 cm. Nu cred că ți-ai dori să iasă în relief față de mobila de bucătărie. Plus de alta, riști să te împiedici ușor de ea, dacă nu este montată în rând cu mobila de bucătărie.

Poze cu LG F12U2TDN5

LG F12U2TDN5

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea superioară, mașina de spălat rufe este accesorizată de un panou de control atent realizat. În partea dreaptă are un display LCD, plus o serie de butoane, care te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru fiecare ciclu de spălare, în centru avem selectorul de programe, iar în stânga este sertarul pentru detergent.

În ceea ce privește partea tehnică, ei bine, mașina de spălat rufe are o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce înseamnă că vei putea spăla fără probleme chiar și articole foarte voluminoase, cum sunt pilotele, pernele, gecile groase(în felul acesta poți scuti bănuții de curățătorie).

Atinge o viteză de rotație de maxim 1200 rmp, suficient încât să le scoată bine stoarse, fără a mai fi nevoie să stea mult timp pe culme la uscat. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează este A+++, ceea ce înseamnă un consum cu 30% mai mic față de un model standard, prin urmare alte economii. Mașina de spălat rufe LG, are 14 programe de spălare, de la cele de clasice: penttru bumbac, lână, sintetice, la cele speciale: antialergic, duvet, easy care, etc.

Cuva de spălare are un design interesant și eficient, Motion Direct Drive, ce realizează o combinație de mișcări, în funcție de fiecare program, pentru îmbunătățirea performanțelor de spălare. Datorită acestui aspect, rezultatele sunt excepționale de fiecare dată. Mașina de spălat are un motor Inverter Direct Drive, silențios, cu o garanție  de 10 ani pentru el, dar și pentru componentele sale.

Nivelul de zgomot atins este de 52 dB la spălare și 72 dB la centrifugare. În cazul în care la un moment dat mașina ar păți ceva, este bine de știut, că aceasta beneficiază de funcția de Smart Diagnosis, ce te ajută să identifici problema apărută și în unele cazuri să o poți rezolva chiar tu, fără a fi nevoie să apelezi la asistență tehnică. Pentru aceasta ai nevoie de un smartphone cu NFC.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern
  • eficiență A+++
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic
Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.9

10

O alegere premium

LG F12U2TDN5 este o mașină de spălat rufe ce reușește să impresioneze printr-un design impecabil, dar mai ales prin specificațiile sale.

Vezi detalii
User Rating: 2.27 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.