LG F12C3Q – ieftină, dar cu încărcare de 7 kg

Ești în căutarea unei mașini de spălat rufe cu un preț moderat și pur și simplu nu te poți decide asupra unui model anume?  Noi îți propunem să îți arunci privirea peste mașina de spălat LG F12C3Q. Are un preț de aproximativ 1290 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil având în vedere că discutăm despre un model destul de nou, echipat cu specificații destul de complexe.

Din punct de vedere al designului, vorbim de o mașină de spălat elegantă, cu un design discret, ce impresionează prin bun gust și simplitate. Este complet albă, astfel că se va încadra în orice decor. Este accesorizată cu un panou de control aerisit, ce conține un sertar pentru detergent, un selector de programe, un afișaj de tip LED plus alte butoane ce te vor ajuta să optimizezi programul de spălare seletat.

Poze cu mașina de spălat LG F12C3Q

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG F12C3Q este un model clasic, cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm. Capacitatea de încărcare este destul de generoasă, de 7 kg mai exact, ceea ce înseamnă că modelul poate fi potrivit chiar și pentru o familie mai numeroasă, în care coșul de rufe se umple mai tot timpul.

Potrivit testelor de eficiență, mașina de spălat LG se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum destul de mic, prin urmare și o factură mică la Electrica.

În ceea ce privește gama de programe, modelul este echipat cu 9 dintre cele mai uzuale, între care regăsim: programul rapid de 30 de minute, Baby care, programul pentru bumbac, pentru rufe delicate, etc.

De asemeni dispune și de funcții precum: Smart Diagnosis – ce presupune asistență atât telefonică din partea unui service, cât și prin intermediul unei aplicații, ce te va ajuta să rezolvi eventualele probleme apărute legate de buna funcționare a mașinii de spălat, Sistemul de spălare inteligentă, etc. Nu este nici zgomotoasă, atinge numai 54 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG F12C3Q este o mașină de spălat eficientă, ce se potrivește chiar și unei familii numeroase, oferind totodată un raport calitate-preț excelent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.