LG F12B8ND1 – modernă și eficientă

Îți dorești o mașină de spălat rufe cât mai eficientă, dar nu te poți decide asupra unui model anume? Noi îți propunem astăzi să îți arunci un ochi peste modelul LG F12B8ND1. Poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil, având în vedere că dispune de un design impecabil, dar și de specificații interesante.

Mașina de spălat LG este un model cu un aspect elegant și modern, ce cu siguranță se va potrivi cu căsuța ta proaspăt renovată. Față de modelele convenționale, aceasta are ușa cuvei pe o nunață de argintiu, ce crează un contrast atrăgător, iar în partea de sus vine echipată cu un panou de control ce pare destul de complex: în centru se poate observa selectorul de programe, iar în partea dreaptă displayul de tip LED și o serie de butoane ajutătoare, pentru a face selecțiile potrivite fiecărui ciclu de spălare. Finisajele sunt foarte bine realizate, ceea ce mă duce cu gândul la un produs de calitate.

Poze cu mașina de spălat LG F12B8ND1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG F12B8ND1 este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, suficient încât rufele să nu mai stea prea mult pe culme pentru a se usca. Are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient de încăpătoare chiar și pentru o familie ceva mai numeroasă și potrivit testelor de eficiență, se încadrează în clasa A+++, ceea ce înseamnă că are un consum de energie destul de mic.

În ceea ce privește gama de programe, este bine de știut că modelul LG dispune de 13 programe, între care cele mai importante sunt: baby care – ideal pentru familiile cu bebeluși, bumbac, sintetice, delicate, sport, mix, etc. Programul cel mai scurt este de 30 de minute și de regulă se utilizează pentru hainele prea puțin murdare. Putem spune că mașina de spălat LG acoperă cam toată gama de țesături, astfel încât fiecare haină să fie spălată corespunzător, fără a fi deteriorată în vreun fel.

Pe partea de funcții, vei descoperi că beneficiază de detectarea automată a cantității, de Smart Diagnosis, precum și de Sistemul de spălare inteligentă. Îmi place foarte tare că nu este deloc zgomotoasă, atinge 54 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării, prin urmare nu deranjează absolut deloc atunci când este pusă la treabă. De acum spălatul rufelor va fi mai mult o joacă de copii, iar tu vei fi surprins de rezultatele spectaculoase oferite de produsul corean.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • 1200 rpm,
  • clasa de eficiență energetică A+++,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG F12B8ND1 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce cu siguranță se va încadra chiar și în standardele celui mai pretențios utilizator.

User Rating: 2.96 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.