LG F10C3QD – cu capacitate de încărcare de 7 kg

Vechea mașină de spălat nu mai dă randament, dar nu te înduri să investești în momentul de față o sumă generoasă pentru a-ți achiziționa un model nou? Noi îți propunem să îți arunci un ochi peste mașina de spălat rufe LG F10C3QD. Are un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), și se bucură de un design foarte plăcut.

Modelul LG atrage prin simplitate și bun gust. Este complet alb, iar în partea superioară este accesorizat cu un panou de control aerisit, ce pare destul de ușor de utilizat. În centru este selectorul de programe, urmat în partea dreaptă de câteva butoane adiacente și de un afișaj de tip LED, ce indică viteza de stoarcere, dar și gradele la care sunt spălate rufele. Vorbim de o mașină de spălat SLIM, cu o adâncime de 55 cm, ce se potrivește foarte bine unei locuințe micuțe, în care fiecare cm contează.

Poze cu mașina de spălat LG F10C3QD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat rufe LG F10C3QD are o capacitate de încărcare destul de generoasă, de 7 kg, ceea ce înseamnă că se va potrivi unei familii numeroase unde se umple destul de des coșul cu rufe și de asemeni este potrivită chiar și pentru țesăturile mai voluminoase precum păturile sau gecile cu puf. Vorbim de un model cu încărcare frontală, ce se încadrează în clasa de energie A++, ceea ce presupune un consum de energie destul de mic și totodată rezultate extrem de bune la spălare. Mai precis consumă 10000 L/anual.

Dispune de 9 programe de spălare, ce acoperă cam toate țesăturile, astfel încât acestea să fie spălate corespunzător, fără a se deteriora: baby care, bumbac, sintetice, delicate, spălare manuală, etc. Cel mai scurt program are 30 de minute și în general se folosește pentru hainele ce au nevoie să fie reîmprospătate.

Pe partea de funcții, mașina de spălat vine echipată cu detectare automată a cantității, Smart Diagnosis și Sistem de spălare inteligentă, ce îi optimizează rezultatele, astfel că veți avea rufele ca noi pentru mai mult timp. Nu este nici zgomotoasă, nivelul de zgomot ajunge la 54 dB în timpul spălării și la 74 dB în timpul centrifugării, prin urmare nu deranjează prea mult când este pusă în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • 7 kg,
  • clasa de eficiență energetică A++,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG F10C3QD este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare generoasă și un preț destul de mic, astfel că nu vei fi nevoit să scoți o sumă prea mare din buzunar pentru a o achiziționa.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.