LG F1096NDA3 – are clasa energetică A+++

LG F1096NDA3 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce se potrivește unui buget mediu. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat ), ceea ce pare destul de rezonabil. În cazul în care modelul te-a convins, dar nu ți-l poți permite, există și varianta ratelor lunare de 89 lei.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex, Cel și Elefant.

Din punct de vedere al designului, coreeni pun preț pe un aspect curat, atent lucrat, astfel încât să ofere utilizatorilor săi cele mai bune produse. Vorbim de un model Slim, pe care îl vei ascunde cu ușurință sub blatul de la bucătărie sau într-un colț, astfel încât să nu te încurce. Modelul este disponibil pe o nuanță de alb, astfel încât să se potrivească în orice decor. Ușa are conturul din inox, detaliu ce creează un contrast plăcut. În partea superioară, mașina de spălat vine cu un panou de control modern, ce include un afișaj LCD, câțiva indicatori, câteva butoane, în centru selectorul de programe, iar în partea stângă sertarul pentru detergent.

Poze cu LG F1096NDA3

LG F1096NDA3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce are o viteză de centrifugare de 1000 rpm. Din punctul meu de vedere aș spune că este suficient pentru ca rufele să fie stoarse destul de bine. Dacă te gândești că există și modele cu 1400 rpm, nu uita că și prețul este cu totul altul.

Capacitatea de încărcare este de 6 kg, o capacitate medie aș spune eu, suficient încât să speli o cantitate bună de rufe într-un singur ciclu.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 0,78 kwh per program standard. Asta înseamnă că factura de electricitate nu va crește prea tare. Practic rufele tale vor arăta impecabil, cu un consum extrem de mic. Consumul mediu anual de apă este de 9500 l, consum ce pare destul de decent.

Modelul LG vine cu o serie de programe de spălare diversificate, astfel încât să poți spăla fiecare țesătură corespunzător. Are și un program scurt de 30 min, ideal pentru rufele ce nu necesită o spălare intensă.

La capitolul funcții, mașina de spălat este extrem de bine dotată: sistem detectare spumă, sistemu siguranță împotriva copiilor(împiedică deschiderea ușii în timpul spălării, în felul acesta eviți ca micuțul să se accidenteze), funcția reset și programare întârziată(pentru ca tu să selectezi ora la care să înceapă ciclul de spălare).

Tehnologia LG Smart Diagnosis face ca soluționarea unor eventuale probleme să fie promptă și rapidă. Identificarea defecțiunii se poate face în două feluri: prin utilizarea unei aplicații de smartphone sau printr-un simplu apel către un specialist via Call Center.

Nivelul de zgomot atinge 56 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării, ceea ce face ca mașina să își facă simțită prezența pe durata stoarcerii mai precis.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • LG Smart Diagnosis,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • viteza de stoarcere este de doar 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.2
Performanțe - 9.1

9.3

O alegere eficientă

LG F1096NDA3 este o mașină de spălat rufe destul de elegantă, cu o serie de funcții interesante, ce are grijă ca rufele tale să fie spălate eficient de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 2.8 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.