LG Economy E09EKNSB – consumă extrem de puțină energie

Chiar dacă momentan ploile nu ne dau pace, se pare că în scurt timp vom ajunge să le ducem dorul, cel puțin așa ne avertizează meteorologii. Prin urmare nu ar strica puțină precauție când vine vorba de caniculă, că doar avem experiența anilor trecuți, când ajungeam să nu mai suportăm valul de căldură ce se abătuse asupra noastră. Și cum ne putem feri mai bine de căldură decât instalând un aparat de aer condiționat, cât mai eficient, cu un consum cât mai mic. Un model demn de luat în considerare este și aparatul LG Economy E09EKNSB. Are un preț de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design foarte plăcut.

La prima vedere pot spune că modelul LG sugerează delicatețe, rafinament și eleganță. Pare destul de simplist, fără prea multe detalii care să atragă privirea. Aș spune mai degrabă că va fi o prezență discretă în orice încăpere va fi montat. Este însoțit de o telecomandă cu display, ce vă permite să schimbați cu ușurință setările. În ceea ce privește dimensiunile sale, nu pot să nu remarc faptul că sunt ceva mai mici decât majoritatea modelelor ce dețin aceeași putere, mai exact unitatea interioară cântărește 9 kg, iar cea exterioară 26 kg, ceea ce înseamnă că nu ocupă prea mult spațiu, ci mai degrabă se va remarca prin eficiența sa.

Poze cu aparatul de aer condiționat LG Economy E09EKNSB

LG Economy E09EKNSB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG Economy E09EKNSB este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU pentru răcire și 11000 BTU pentru încălzire, mai exact este potrivit pentru o încăpere destul de mare de aproximativ 25 mp sau de ce nu pentru a asigura confortul într-un apartament cu 2 camere.

Modelul se încadrează în clasa energetică A, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, cu un consum de 670 W pe timp de vară când vreți să vă răcoriți și 840 W pe timp de iarnă când vreți să vă încălziți. Prin urmare factura la curent nu va avea o creștere prea mare în cazul instalării acestui aparat de climatizare.

De asemeni este bine de știut faptul că încorporează și tehnologia Inverter, ceea ce înseamnă un consum mai mic cu cel puțin 30% față de un model non-inverter. Această tehnologie se bazează pe menținerea temperaturii constante în interior, cu un consum minim de energie, fără a mai fi nevoie oprirea și pornirea compresorului.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de climatizare este echipat cu cele mai utile, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru a regla nivelul de umiditate din încăpere, ventilare, auto, economic și silențios.

Nivelul de zgomot atins este mult mai mic față de alte modele de aparate cu aceeași capacitate, mai exact unitatea interioară ajunge la 39 dB, iar cea exterioară la 47 dB, ceea ce înseamnă că nici nu îl veți simți când este pus în funcțiune. Modelul LG nu vine la pachet cu serviciul de instalare, dar acesta poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • consum mic de energie electrică,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

LG Economy E09EKNSB este un aparat de aer condiționat, potrivit pentru o suprafață de aproximativ 25 mp, ce are un consum mic, cu rezultate spectaculoase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat