LG Econo Inverter Z12EM – un AC cu Wi-Fi

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.4
Eficiență răcire/încălzire - 8.5
Nivel de zgomot - 8.4

8.4

O alegere inspirată

LG Econo Inverter Z12EM este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, ce are grijă să îți asigure gradul necesar de confort.

Vezi în magazin
User Rating: 3.65 ( 1 votes)

Aparatele de aer condiționat oferă din ce în ce mai multe condiții prietenoase, astfel încât utilizatorii să se poată bucura doar de beneficiile lor. LG Econo Inverter Z12EM este unul dintre modelele cu un preț destul de accesibil, ce are grijă ca locuința ta să facă față cu brio temperaturilor extreme, ce adesea ne dau bătăi de cap. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat) sau poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 138 lei.

AC-ul LG are un design plăcut, producătorul merge pe simplitate și o calitate excelentă a materialelor utilizate, ceea ce consider că este esențial în cazul oricărui produs. Dimensiunile unității interioare sunt de 798 x 292 x 214 mm, mult mai mici față de alte modele cu specificații similare, ceea ce înseamnă că se va încadra perfect chiar și într-un spațiu destul de îngust. Are un afișaj de tip LED și poate fi utilizat cu ușurință chiar și de cei ce nu sunt familiarizați cu noile tehnologii.

Poze cu LG Econo Inverter Z12EM

LG Econo Inverter Z12EM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire este de 12000 BTU, asta însemnând că sistemul de climatizare LG este potrivit pentru o suprafață de maxim 35 mp, în cazul în care vorbim de o locuință sau maxim 30 mp, în cazul în care facem referire la un birou. În cazul în care nu știi cum să alegi aparatul de aer condiționat potrivit, aici găsești un ghid detaliat, ce te-ar putea ajuta.

AC-ul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ pentru răcire, cu un consum de 1120 W și clasa A pentru încălzire, cu un consum de 1040 W.

Coreeni pun mare accent pe funcțiile aparatului, dotându-l cu nenumărate filtre ce au grijă să mențină alergenii și bacteriile la distanță, astfel încât să nu afecteze cu nimic sănătatea persoanelor din cameră. Iar la asta se mai adaugă și funcția Auto Cleaning, ce menține interiorul aparatului uscat și curat.

Funcția Wi-Fi Ready îți permite controlarea sistemului de climatizare direct de pe un smartphone ce utilizează sistemul de operare Android sau iOS.

Celelalte funcții sunt destul de comune, dar utile: dezumidificare(împiedică formarea mucegaiului), sleep/night mode(pentru ca nopțile să fie cât mai confortabile și odihnitoare), Autodiagnoză(te ajută să identifici cu ușurință o eventuală problemă), funcția JET(pentru o răcire/încălzire în timp record și timer.

Modelul este unul dintre aparatele cu un nivel de zgomot mediu, unitatea interioară atinge 58 dB, ceea ce poate fi comparat cu zgomotul din interiorul unei mașini.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, însă îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa A+,
  • filtru de protecție dublu,
  • funcția de autodiagnosticare,
  • Wi-Fi Ready

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat