LG E18EM – aparatul de aer condiționat cu dotări echilibrate

Aparatele de aer condiționat LG se remarcă prin faptul că beneficiază de dotări suplimentare care fac diferența, păstrându-şi în același timp și un raport foarte bun al dotărilor standard. Un astfel de aparat este și LG E18EM, un model atractiv la preț competitiv, care se plasează foarte bine în fața concurenței. Se remarcă de asemenea, la acest model, și garanția de 3 ani. Are un preț de aproximativ 3399 lei (verifică preț actualizat), fiind un aparat cu preț ușor peste medie, dar acest lucru este bine argumentat.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul unității interioare este unul dintre aspectele care fac aparatul să iasă în evidență. Astfel, designul este ușor robust prin formă și simplu prin culoarea carcasei și lipsa unui mini-ecran cu afișaj electronic, dar recuperează foarte mult pe partea practică. Astfel, orificiile de absorbție a aerului cald din partea superioară au dimensiuni mari, asigurând o eficiență foarte ridicată. Cât priveşte dimensiunile acestuia, unitatea măsoară 885 x 296 x 236 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG E18EM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la dotările tehnice, un prim aspect atractiv este capacitatea foarte mare, de 18000 BTU. Prin urmare, aparatul va putea răci mai multe camere ale unui apartament sau un spațiu deschis pentru birouri. Compresorul cu Inverter susține foarte bine capacitatea de răcire/încălzire, asociindu-i un control bun al fluxului de aer printr-o putere de ventilare în 4 trepte, un consum decent și un nivel de zgomot redus.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, existând loc de mai bine, dar clasa fiind totuși acceptabilă pentru capacitatea mare. Puterea consumată la răcire este de 1720 W, iar cea consumată la încălzire este de 1540 W. Aparatul funcționează silențios, având un nivel de zgomot al unității interioare care variază în funcție de treapta de putere între 29 și 42 dB, în timp ce nivelul de zgomot pentru unitatea exterioară este de 52 dB.

În ceea ce privește programele disponibile, cu ajutorul telecomenzii vei putea jongla între cele clasice de răcire și încălzire, alături de unele speciale pentru răcirea/încălzirea rapidă, pentru o funcționare cu un nivel minim de zgomot, pentru noapte sau pentru dezumidificare. Există de asemenea funcția de programare, putând seta aparatul cu ore bune în avans, precum și funcțiile de auto restart și autodiagnoză.

Filtrul integrat este antipraf și antimucegai, având acțiune atât asupra menținerii eficienței aparatului, cât și asupra îndepărtării mirosurilor neplăcute și formării de bacterii. În același timp, filtrul este ușor accesibil, fiind și ușor de curățat de praf. Pentru curățarea interioară există un program automat care pornește la un nivel de minim funcția de încălzire după fiecare utilizare, astfel încât să se mențină un mediu uscat, fără mucegai.

Aparatul asigură o răcire sau o încălzire rapidă a unor suprafețe mari, fiind eficient atât pentru utilizarea casnică, dar și pentru birouri. Dotările integrate se completează foarte bine între ele, oferind un confort maxim pe toate nivelele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate bună, de 12000 BTU
  • compresor cu Inverter
  • consum redus
  • funcționare silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.4
Consum de energie - 9.4

9.4

O alegere puternică

LG E18EM este un aparat de aer condiționat fabricat de unul dintre cele mai cunoscute branduri și are un preț bun raportat la capacitatea și dotările sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat