LG ArtCool Stylist G12WL – te răcorești în cel mai spectaculos mod!

”Spectaculos? Păi ce-l face atât de special?” te vei întreba. Totul! Totul este special și spectaculos la acest aparat de aer condiționat. E adevărat că performanțe ca ale sale sunt regăsite și la alte modele, însă design-ul său, pe cât de simplu, pe atât de futurist, este menit să-l situeze pe o treaptă superioară în topul preferințelor utilizatorilor care pun accentul și pe aspectul produsului. Este adevărat că prețul nu este unul mic, chiar și cu reducerea de 1000 de lei practicată acum de cei de la eMAG, aproximativ 5499 lei în loc de 6464 lei(verifică preț actualizat). Însă, pentru o locație selectă într-un ansamblu rezidențial, pentru un living super spațios și decorat cu foarte mult bun gust, LG ArtCool Stylist G12WL este ceea ce îți trebuie pentru a te bucura de o atmosferă fresh în cele mai toride zile ale verii.

Design-ul îi conferă unicitatea pentru care este atât de apreciat

Ne-am obișnuit ca atunci când căutăm un aparat de aer condiționat să ne uităm după o unitate interioară dreptunghiulară, destul de mare ca să ne poată oferi răcoarea mult dorită. Atunci când dăm cu ochii de un model precum LG ArtCool Stylist, ne întrebăm dacă nu cumva este o boxă mai măricică, atât este de deosebit. Dimensiunile carcasei de culoarea albă a unității interioare este de 645 x 645 x 121 mm, mult mai mici comparativ cu un AC clasic. Efectul WoW al acestei unități interioare se datorează și iluminării cu leduri care creează o atmosferă deosebită în interiorul încăperii. Totul colaborează pentru confortul tău atunci când ai în living un asemenea model : eficiența, design-ul, ambientul.

Poză cu LG ArtCool Stylist G12WL

LG ArtCool Stylist G12WL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat are o capacitate de modificare a temperaturii aerului de până la 12000 BTU (acoperă între 25 și 35 mp), iar eficiența energetică oscilează între clasa A atunci când încălzește și A+ când răcește. Ca mai toate aparatele de aer condiționat din generația nouă, și acest model LG se bucură de Tehnologia Inverter V. Datorită acesteia, compresorul funcționează gradual iar nivelul setat al temperaturii este atins mult mai rapid, cu un consum de energie redus, de până la 60%! Se poate mai… cool de-atât?

Unul dintre motivele de laudă ale celor de la LG este funcția 3 Way care suflă rapid și eficient aerul, propagându-l în toate colțurile încăperii.

Nu trebuie să-ți faci griji din pricina particulelor de praf sau a alergenilor pentru că filtrul de protecție dublu (prefiltru) este capabil să le țină la distanță. În plus, e ușor de schimbat, ceea ce ajută la o curățare a echipamentului de climatizare mult mai ușoară.

Nici nu-l auzi! Iar asta se întâmplă pentru că este incredibil de silențios. Datorită ventilatorului oblic și tehnologiei Inverter, aparatul de aer condiționat are un nivel redus de zgomot. Cea mai de sus treaptă a unității interioare abia dacă atinge 39 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă!

Încălzire – răcire – dezumidificare – ventilare:  iată o traiectorie utilă pentru propriul confort! Dacă primele două sunt clasice și se regăsesc în cartea tehnică a oricărui model de aer condiționat, funcția de dezumidificare este binevenită și de mare folos împotriva mucegaiului și nu, nu este prezentă la toate modelele.

4 funcții speciale care-l recomandă ca fiind un aparat de aer condiționat de calitate superioară:

  1. Timer&Auto-Restart – aparatul funcționează de minune pe intervalele de timp presetate și, dacă e cazul să-și întrerupă activitatea în urma unei pene de curent sau a unei deconectări, și-o reia fără probleme la pornire, exact în formula în care a fost setată.
  2. Jet – cu ajutorul acestei funcții, în cel mult 30 de minute, aparatul poate să răcească aerul din încăpere aducându-l la 18 grade C.
  3. Hot-Start – la polul opus funcției Jet se află Hot-Start care, la un consum energetic acceptabil, încălzește aerul din încăpere.
  4. Autodiagnoză – eventualele scurgeri de freon, funcționarea defectuoasă a compresorului sau alte erori ce pot apărea sunt detectate imediat de funcția Autodiagnoză. Astfel, poți remedia rapid orice neregulă apărută.

Telecomanda intuitivă vine să completeze calitățile superioare ale acestui produs!

La fel de ingenioasă și aspectuoasă precum unitatea internă, telecomanda intuitivă a modelului LG ArtCool Stylist are rolul de a-ți afișa toate informațiile de care ai nevoie. Comenzile speciale ”hot keys” permit controlul rapid al funcțiilor utilizate frecvent. De asemenea, aparatul poate fi controlat și cu ajutorul dispozitivelor mobile cu Android sau iOS.

Ce spun utilizatorii

”Este un produs excepțional!” spun cei care se bucură de funcțiile LG ArtCool Stylist G12WL. ”Este singurul produs de pe piață care eliberează aerul în trei direcții, făcând astfel ca acesta să ajungă și în camere care nu sunt poziționate în linie dreaptă. Este extrem de silențios și are un sistem de lumini care îți creează un ambient interesant, atât atunci când este deschis, cât și în stand by. Telecomanda are un format extrem de modern, touchscreen, în sistem de acumulator cu baza de încărcare.”

Aparatul de aer condiționat nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design spectaculos
  • clasa energetică A+
  • silențios
  • iluminare LED

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 9.7

9.5

O alegere premium

LG ArtCool Stylist G12WL este un aparat de aer condiționat premium, ce se va încadra perfect într-o locuință modernă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.28 ( 3 votes)

Un comentariu

  1. Cum se numesc aplicatiile cu care poate fii controlat ac-ul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat