LG ArtCool Mirror A09RKNSB – design spectaculos și Inverter

În sfârșit a venit și căldura. Ne cam săturasem de atâtea ploi, dar iată că în sfârșit vara își intră în drepturi ușor ușor și temperaturile cresc încet și sigur. Problema se pune că în perioada următoare se anunță un val de caniculă, ce ne va face să alergăm după un petec de umbră și răcoare. De aceea este extrem de important să ne pregătim pentru a preîntâmpina neplăcerile cauzate de acest fenomen. Un model demn de luat în considerare ar putea fi aparatul de aer condiționat LG ArtCool Mirror A09RKNSB, ce are un preț de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model extrem de elegant, ce se diferențiază de celelalte modele de pe piață în primul rând prin nuanța unității interioare. În cazul de față modelul LG are o unitate interioară realizată pe negru mat, ceea ce îi conferă eleganță și rafinament. În partea inferioară se distinge discret un display de tip LED, ce indică gradele din încăpere. Toate modificările pot fi făcute cu ajutorul telecomenzii cu care vine la pachet. Nu pare deloc greu de folosit, ceea ce înseamnă că nu ridică probleme nici măcar pentru persoanele mai în vârstă. Dimensiunile sale sunt destul de mici, mai precis unitatea interioară cântărește 10 kg și are 885 x 285 x 205 mm, iar cea exterioară cântărește 32,3 kg și are 770 x 545 x 288 mm, ceea ce înseamnă că avem parte de un aparat de climatizare delicat, realizat cu mult bun gust.

Poze cu aparatul de aer condiționat LG ArtCool Mirror A09RKNSB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG ArtCool Mirror A09RKNSB este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire de 9000 BTU, ce atinge un consum de 550 W și o capacitate de încălzire de 11000 BTU, ce atinge un consum de 700 W. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, iar dacă mai punem la socoteală faptul că vine echipat cu tehnologia Inverter, atunci este de la sine înțeles că îi scade consumul cu cel puțin 30%. Tehnologia Inverter ajută la menținerea unei temperaturi constante în cameră, fără a mai fi nevoie pornirea și oprirea compresorului. În felul acesta consumul va fi mult mai mic decât la un model non-inverter.

Modelul dispune de 3 filtre ce au grijă să te ferească de bacteriile, ce ar putea dezvolta diferite alergii. În ceea ce privește funcțiile, aparatul de climatizare vine echipat cu tot ceea ce un utilizator obișnuit ar putea avea nevoie, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – are grijă să nu se formeze mucegaiul, ventilare, ionizare, timer – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului și modul silențios – pentru momentele în care nu vreți să fiți deranjați.

Nivelul de zgomot atins este unul foarte mic, mai precis unitatea interioară ajunge la 38 dB, iar cea exterioară la 45 dB,  ceea ce înseamnă că discutăm despre unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață. Serviciul de instalare va trebui achiziționat separat, iar acest aspect îl puteți rezolva de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A++
  • silențios

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

O alegere răcoroasă

LG ArtCool Mirror A09RKNSB este un aparat de aer condiționat cu Inverter, ce face față fără probleme unei suprafețe de aproximativ 25 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat