LG A18RL – aparatul de aer condiționat foarte elegant

Ne-am obișnuit să asociem aparatele de aer condiționat cu designul simplu pe alb și forma standard ușor rotunjită. Modelul LG A18RL apare astfel foarte surprinzător prin caracteristicile sale exterioare, aducând o gură de aer proaspăt în această mare de produse cu design devenit deja plictisitor. Are un preț de aproximativ 4700 lei (verifică preț actualizat), fiind în același timp și unul dintre cele mai scumpe aparate de aer condiționat de pe piață.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul unității interioare este unul dintre cele mai elegante dintre cele disponibile în momentul actual pe piață, iar acest lucru se datorează în primul rând carcasei disponibile pe negru și profilului foarte slim al aparatului. Spre deosebire de modelele obișnuite, liniile sunt ascuțite, iar forma carcasei este pătrățoasă. Aspectul este astfel unul perfect minimalist, iar, în ceea ce priveşte dimensiunile, subliniem că unitatea interioară are dimensiunile de 1030 x 325 x 245 mm, în timp ce unitatea exterioară păstrează un aspect clasic, fiind albă și având dimensiunile de 870 x 655 x 320 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG A18RL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dotările tehnice, lucrurile rămân la fel de atractive și aici. Întâlnim mai întâi o capacitate de 18000 BTU care oferă aparatului un randament foarte bun pentru spații mai mari, fiind potrivit atât pentru utilizarea casnică, dar și pentru birouri. Capacitatea mare este susținută de un control bun al sistemului de baleiere, fluxul de aer putând fi reglat în detaliu, existând astfel 6 nivele de reglare pe verticală și 5 pe orizontală.

Compresorul cu Inverter oferă parametri optimi de funcționare, aparatul fiind eficient și în același timp economic și silențios, temperatura dorită fiind atinsă într-un timp mult mai scurt, iar aerul fiind distribuit uniform. Aparatul se încadrează în clasa de energie la răcire A++ și în clasa A+ de energie la încălzire. Puterea consumată pentru răcire este de 1500 W, iar cea pentru încălzire de 1650 W, nivelul de zgomot fiind unul foarte atractiv pentru capacitatea ridicată, nivelul maxim ajungând la 42 dB.

La nivelul programelor vei gasi unul de răcire, unul de încălzire, unul pentru dezumidificare, precum și unul pentru noapte, pentru controlul activ al energiei, funcționarea silențioasă etc.

Sistemul de filtrare este unul din cele mai performante din momentul actual. Sistemul Plasmaster cu ionizare asigură o sterilizare de 99%, îndepărtând toate bacteriile, microbii și factorii alergeni, aparatul fiind astfel foarte util pentru persoanele cu alergii, calitatea aerului atingând valori maxime. Acțiunea dublă la nivel micro și macro asigură un mediu perfect curat, în același timp cu prelungirea duratei de viață și eficienței aparatului. Totodată, sistemul de filtrare are și funcție deodorizantă, îndepărtând mirosurile neplăcute.

Modelul LG este un aparat de aer condiționat potrivit pentru cei care țin la eleganța electrocasnicelor, aparatul oferind o notă suplimentară de eleganță amenajării camerei în care este plasat. În același timp, acesta va oferi o performanță foarte bună și un sistem de filtrare avansat, prețul rămânând însă unul destul de mare. Comparând totuși dotările și designul cu modelele competiției, diferența de preț devine mai ușor de înțeles.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist ultra slim
  • funcționare foarte silențioasă
  • sistem de filtrare Plasmaster cu ionizare
  • consum redus

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 9.1

9

Pentru spațiile generoase

LG A18RL este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU și un design superb, ce se va potrivi într-o locuință modern amenajată,

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat