LG A12LL – aparatul de aer condiționat minimalist

Dacă designul casei tale reprezintă o prioritate pentru tine și un criteriu atunci când alegi aparatura electrocasnică, aparatul de aer condiționat LG A12LL va fi cu siguranță unul pe gustul tău. Are un preț de 3419 lei (verifică preț actualizat), fiind unul destul de scump față de media de pe piață.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Acesta are un design extrem de elegant, care atrage atenția încă de la prima vedere. Mai întâi, carcasa unității interioare este neagră și are un profil slim, îndepărtându-se foarte mult de modelele clasice, aspectul fiind unul minimalist, ghidat de linii ascuțite, un finisaj premium și afișaj LCD. Unitatea are dimensiunile de 957 x 305 x 177 mm, remarcându-se apoi faptul că designul nu este doar foarte aspectuos, dar și foarte bine optimizat pentru a crește eficiența aparatului. Astfel, sistemul de baleiere oferă un control foarte bun, existând 6 nivele de reglare pe verticală și 5 pe orizontală, putând ghida astfel fluxul de aer cu o precizie foarte mare.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG A12LL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la partea tehnică, aparatul are capacitatea de 12000 BTU, ceea ce arată capacitatea de absorbție a aerului cald, în cazul nostru aparatul putând face față unui apartament cu 1-2 camere. Modelul este dotat cu un compresor cu inverter, fiind economic și silențios în timp ce păstrează un randament foarte bun.

Puterea de ventilare este reglabilă în 4 trepte, iar temperatura dorită este atinsă într-un timp foarte scurt. Aerul distribuit uniform acoperă mult mai repede camera și va asigura un mediu optim, aparatul încadrându-se în clasa de energie la răcire A++ și în clasa A+ de energie la încălzire. Puterea consumată pentru răcire este de 940 W, iar cea pentru încălzire este de 1000 W. Nivelul de zgomot este unul dintre cele mai mici de pe piață, astfel acesta atinge valoarea maximă de doar 39 dB, funcționarea fiind extrem de silențioasă.

Printre programele disponibile se numără cel de răcire, cel de încălzire, cel pentru dezumidificare, pentru noapte, controlul activ al energiei, funcționarea silențioasă etc. Programul pentru controlul activ al energiei îți oferă posibilitatea de a regla consumul în funcție de preferință și de planul pe termen lung.

La nivelul filtrului, lucrurile stau foarte bine, sistemul Plasmaster cu ionizare oferind o sterilizare de 99% și o deodorizare foarte eficientă, care înlătură mirosurile apărute în urma umezelii, cât și cele de mâncare, baie etc. Sterilizarea acționează asupra microbilor, bacteriilor, fungilor și chiar și părului de animale, aerul având o calitate foarte bună. Aparatul este astfel extrem de util pentru persoanele cu alergii sau copii, sistemul împotriva acumulării de praf asigurând o durată mai lungă de viață pentru aparat și menținerea eficienței.

Este un aparat de aer condiționat care contribuie la crearea unui design interior elegant și modern. Acesta este în același timp foarte eficient și silențios și are un sistem avansat de filtrare, bifând toate criteriile pentru a fi considerat un aparat ideal. Prețul destul de mare nu pare însă exagerat dacă ne uităm la modelele altor branduri asiatice cunoscute.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte, cu linii minimaliste
  • funcționare foarte silențioasă
  • sisteme foarte bune de filtrare

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9
Consum de energie - 9.2

9.1

O alegere elegantă

LG A12LL este un aparat de aer condiționat modern, cu un design elegant, ce îți asigură temperatura optimă atât acasă, cât și la birou.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat