LG A09LL – aparatul de aer condiționat cu design aparte

Ne-am obișnuit ca aparatele de aer condiționat să se încadreze într-un tipar clasic în ceea ce privește designul, aproape toate fiind disponibile pe alb și având o formă asemănătoare. Cei de la LG reușesc astfel să surprindă destul de mult prin intermediul modelului LG A09LL care trece dincolo de aceste așteptări. Având în vedere că, în zilele noastre, calitatea costă uneori destul de mult, modelul LG are un preț de aproximativ 3349 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele de 9000 BTU.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul este unul cu totul special, remarcându-se în primul rând faptul că unitatea interioară are carcasa neagră. Apoi, liniile sunt ascuțite, iar sistemul de baleiere este slim, oferind în același timp un control foarte bun al fluxului de aer. Există așadar 6 nivele de control pe verticală și 5 pe orizontală, aerul fiind distribuit uniform și acoperind mai rapid camera. Unitatea este prevăzută cu un sistem electronic de afișaj LCD, aspectul general fiind unul extrem de elegant, gradul de minimalism atingând cote maxime. Unitatea interioară are dimensiunile de 957 x 305 x 177 mm, iar cea exterioară este albă și are dimensiunile de 770 x 545 x 288 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

LG A09LL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La partea tehnică e de menționat mai întâi capacitatea de 9000 BTU, prin urmare modelul este potrivit pentru o garsonieră sau o cameră de apartament. Randamentul său este unul foarte bun, la baza acestuia aflându-se un compresor cu inverter, controlul mult mai bun asupra curelelor motorului oferind rezultate îmbunătățite pe partea de consum și funcționare silențioasă.

Astfel, nivelul de zgomot este unul record, oscilând între 19 și 39 dB, în funcție de nivelul de putere. Așadar, nu vei simți atunci când aparatul funcționează, putând să îl folosești chiar și pe timp de noapte. Consumul este unul foarte bun, modelul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă că facturile vor fi destul de mici, ajutându-te să economisești.

Timpul de atingere a temperaturii dorite este unul foarte scurt, așa că vei putea să creezi un mediu optim oricând te întorci acasă. Există în plus posibilitatea de programare, astfel încât, atunci când ajungi, aparatul să fie deja în funcțiune, precum și un program pentru răcirea ultra rapidă.

Programele includ funcții de răcire, încălzire, dezumidificare, pentru noapte, controlul activ al energiei, funcționarea silențioasă etc.

Un aspect care oferă multe puncte forte aparatului este filtrul cu ionizare. Sistemul Plasmaster oferă astfel o protecție micro și macro împotriva microbilor, bacteriilor și alergenilor, fiind potrivit pentru persoanele sensibile. Aerul va fi mult mai curat, nivelul de sterilizare fiind de 99%, iar deodorizarea fiind foarte eficientă, sistemul de autocurățare uscând de fiecare dată interiorul aparatului după utilizare, astfel încât să nu apară mucegai.

Modelul LG este un aparat de aer condiționat potrivit pentru cei care pun preț pe design, modelul fiind într-adevăr aparte, disponibil pe negru și având un aspect minimalist care va da o notă elegantă camerei. Aparatul are un randament bun pentru o cameră și beneficiază de un sistem de filtrare prin ionizare, fiind totuși destul de scump.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist elegant
  • filtru avansat
  • funcționare ultra silențioasă

Contra:

  • prețul cam piperat pentru un model cu 9000 BTU

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 8.9

9.1

Pentru verile toride

LG A09LL este un aparat de aer condiționat excelent pentru cei ce își doresc un model ce îmbină perfect performanța cu eleganța.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat