LG 6 MOTION F12B8QDA – capacitate de 7 kg și 1200 rpm

De curând am descoperit noua gamă de mașini de spălat rufe de la LG. Mărturisesc că am fost plăcut impresionată atât de partea de design, cât și de cea tehnică. Și pentru că spălatul rufelor presupune timp și efort, consider că este esențial să investim într-o mașină de spălat cât mai eficientă, cu o varietate de programe, care să acopere toate tipurile de țesături. Astfel am dat peste modelul LG 6 MOTION F12B8QDA. Are un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de avantajos zic eu, având în vedere că are o capacitate de încărcare atât de mare.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model elegant, modern realizat, ce se va potrivi unei locuințe atent decorată. Finisajele sunt foarte bine realizate, iar materialele utilizate par a fi de o calitate superioară. Mașina de spălat rufe LG este complet albă, numai ușa cuvei de spălare este argintie, realizându-se un contrast plăcut și interesant. În partea superioară, este accesorizată cu un panou de control aerisit, dar dotat cu sertarul pentru detergent, selectorul de programe în centru și display-ul de tip LED în partea stângă, ce indică viteza de rotație, gradele la care sunt spălate rufele, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, precum și etapa de spălare.

Poze cu mașina de spălat LG 6 MOTION F12B8QDA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 6 MOTION F12B8QDA este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de până la 1200 rpm, suficient încât rufele să nu mai necesite o perioadă prea mare de uscare. Capacitatea de încărcare este destul de generoasă, de 7 kg, astfel că puteți spăla chiar și pilote sau geci voluminoase. Nu va trebui să le mai duceți la curățătorie, atâta timp cât le puteți spăla acasă.

Testele de eficiență energetică au arătat faptul că mașina de spălat poate fi încadrată cu ușurință în clasa A+++, cu un consum mic de energie, ceea ce înseamnă implicit o factură pe măsură.

În ceea ce privește programele de spălare, pot spune că modelul LG este destul de bogat la acest capitol, mai exact dispune de: programul de 30 de minute(pentru rufele ce au nevoie de reîmprospătare), programul pentru bumbac, baby care, skin care, programul intensiv, etc. Prin urmare, putem spune că mai toate tipurile de țesături sunt acoperite și vor fi spălate corespunzător pentru a nu se deteriora.

Pe partea de funcții, modelul este dotat cu Smart Diagnosis, detectare automată a cantității, sistemul de echilibrare a încărcăturii, programarea întârziată(pentru momentele în care vrei să găsești rufele gata spălate atunci când revii acasă), etc.

Nu este deloc zgomotoasă, atingând numai 54 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că o puteți pune la treabă chiar și atunci când doriți să vă odihniți.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG 6 MOTION F12B8QDA face parte din gama nouă de mașini de spălat, cu o capacitate de încărcare generoasă și o eficiență pe măsură.

User Rating: 3.78 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.