LG 6 MOTION F1296TDA3 – cu capacitate de 8 kg

Familia s-a mărit, iar vechea mașină de spălat nu mai face față la câte rufe se strâng zilnic? Poate că ar fi momentul să o schimbi cu una mai performantă și mult mai încăpătoare. Și un model foarte bun în acest sens poate fi mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296TDA3. Poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizat), un preț nu chiar mic, dar având în vedere capacitatea sa de încărcare extrem de generoasă, precum și aspectul său premium, consider că merită să îi acordăm o șansă în a o descoperi.

Pe partea de design putem spune că producătorul se imprune prin eleganță, rafinament și foarte mult bun gust. Aspectul spectaculos este asigurat de detalii precum ușa cuvei de spălare metalică și panoul de control ce este destul de elaborat(în centru selectorul de programe și în partea dreaptă display-ul de tip LED, ce afișează viteza de centrifugare, gradele la care sunt spălate rufele, timpul rămas până la finalizarea spălării, precum și etapa de spălare). Mașina de spălat LG este albă, astfel încât se va potrivi fiecărui tip de mobilier, indiferent de culoarea acestuia.

Poze cu mașina de spălat LG 6 MOTION F1296TDA3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 6 MOTION F1296TDA3 este un model cu încărcare frontală, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de 8 kg, suficient de încăpătoare încât va fi ideală pentru familiile cu mulți copii, dar și pentru cele ce vor să nu mai fie nevoite să ducă păturile sau pilotele la curățătorie. Viteza de rotație este de maxim 1200 rpm, destul de mare încât să stoarcă rufele foarte bine înainte de a fi întinse pe culme.

Potrivit testelor de eficiență, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce înseamnă că asigură un consum cu 20% mai mic față de un model standard. Modelul dispune de 13 dintre cele mai utile programe de spălare: programul de 30 de minute – ideal pentru rufele puțin murdare, bumbac, baby care, skin care, program intensiv de 60 de grade, sintetice, delicate, sport, etc.

În ceea ce privește funcțiile, mașina de spălat LG este dotată cu: 6 Motion, funcția de consum zero în Stand-by, sistemul de spălare inteligentă, sistemul de echilibrare a încărcăturii, dar și cu funcția de programare întârziată – perfectă atunci când plecați de acasă timp de mai multe ore și vreți să găsiți rufele proaspăt spălate, gata de întins pe culme.

Consumă cam 11000 L  de apă anual, ceea ce înseamnă un consum acceptabil și atinge un nivel de zgomot de 54 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG 6 MOTION F1296TDA3 este un model interesant, cu o capacitate de încărcare de 8 kg, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.