LG 6 MOTION F1296NDA3 – se încadrează în clasa de eficiență A+++

Spălatul rufelor este un proces ce presupune timp și efort. De aceea consider că este esențial să ne utilăm locuința cu o mașină de spălat cât mai eficientă, ce va putea fi utilizată cu lejeritate chiar și de către bărbați. De aceea am ales ca astăzi să discutăm despre modelul LG 6 MOTION F1296NDA3. Are un preț de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design avangardist, ce cu siguranță impresionează de la prima vedere.

Mașina de spălat LG exprimă eleganță și rafinament, tot ceea ce o locuință modern amenajată ar avea nevoie. Modelul este complet alb, mai puțin ușa cuvei de spălare ce are chenar metalic. Din punctul meu de vedere contrastul creat este absolut impecabil. În partea superioară regăsim panoul de control, accesorizat cu tot felul de butoane pentru a face selecțiile potrivite fiecărui ciclu de spălare, dar și un display de tip LED, ce indică etapa de spălare, timpul rămas până la finalizarea spălării, gradele la care sunt spălate rufele, precum și viteza de stoarcere a lor. Modelul poate fi montat atât în bucătărie sub blatul mobilei, cât și în baie. Este un model Slim, ce nu ocupă prea mult spațiu, aspect ce îl face să fie ideal pentru apartamentele ceva mai mici îndeosebi.

Poze cu mașina de spălat LG 6 MOTION F1296NDA3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 6 MOTION F1296NDA3 este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, suficient încât rufele să nu mai stea prea mult pe culme la uscat. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, medie zic eu, dar suficientă chiar și pentru o familie mai numeroasă. Potrivit testelor de eficiență energetică, modelul este clasat cu un calificativ de A+++, ceea ce presupune un consum de energie destul de mic.

Gama de programe este destul de bogată, astfel că fiecare tip de material va putea fi spălat corespunzător. La acest model veți întâlni programul: de 30 minute(pentru reîmprospătarea hainelor), bumbac, baby care, skin care, intensiv, mix, sport, delicate, etc, ceea ce înseamnă că indiferent de tipul țesăturii, aceasta va fi tratată cu delicatețe, pentru a nu se deteriora în urma spălării.

La capitolul funcții și siguranță, mașina de spălat LG vine echipată cu: Smart Diagnosis, Funcție zero în Stand-By, Sistem de spălare inteligentă, Sistem de echilibrare a încărcăturii, etc. De asemeni dispune și de funcția de programare întârziată, ce vă permite să programați ora la care doriți ca mașina de spălat să își înceapă ciclul de spălare. De acum spălatul rufelor va fi un proces atât de simplu, încât și bărbații se vor descurca cu ușurință.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG 6 MOTION F1296NDA3 este o mașină de spălat rufe slim, extrem de eficientă, ce are grijă ca rufele să arate impecabil după fiecare spălare.

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.