LG 6 MOTION F10B9QDA – eficientă, cu încărcare de 7 kg

Mașina de spălat este unul dintre electrocasnicele ce ar trebui să fie prezente în orice gospodărie, și nu pentru că femeile ar fi în prezent mai pretențioase decât în urmă cu 20 de ani când totul se spăla de mână, ci pentru că timpul este mult prea prețios și poate fi folosit în alt scop decât desfășurând acest proces destul de obositor. De aceea am ales ca astăzi să discutăm puțin despre un model nou, ce mie mi-a atras atenția. Este vorba despre mașina de spălat LG 6 MOTION F10B9QDA, ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), destul de decent având în vedere că discutăm de un model cu o eficiență ridicată.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat LG este un model modern, elegant, ce exprimă rafinament. Este disponibilă pe o nuanță de alb, ce o face să fie o prezență discretă în orice locuință. În partea superioară se remarcă panoul de control destul de aerisit, ce încadrează în centru un selector de programe, iar în partea dreaptă un display de tip LED, împreună cu o serie de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile corespunzătoare fiecărei spălări.

Poze cu mașina de spălat  LG 6 MOTION F10B9QDA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul LEG este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1000 rpm. Capacitatea de încărcare este de maxim 7 kg, ceea ce o face să fie suficient de încăpătoare pentru a spăla chiar și țesăturile mai voluminoase.

LG 6 MOTION F10B9QDA se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ducând la un consum de energie cu 20% mai mic față de o mașină de spălat standard.

În ceea ce privește programele de spălare, modelul LG vine echipat cu 9 dintre cele mai utile programe, și anume: programul rapid de 30 minute(folosit de regulă pentru a reîmprospăta rufele), bumbac, baby care, sintetice, delicate, etc. Prin urmare fiecare tip de material va fi spălat corespunzător, astfel încât să nu se deterioreze pe durata spălării.

La capitolul funcții și siguranță, producătorul corean echipează mașina de spălat cu: funcția Smart Diagnosis – ce presupune că o eventuală problemă apărută la acest model va putea fi soluționată prin 2 modalități, fie cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon, ce îți va oferi soluționarea problemei, fie printr-un apel telefonic către un service via un Call Center, Funcția de consum zero în Stand-By, Sistemul de spălare inteligentă, precum și altele.

Este bine de știut faptul că mașina de spălat ajunge la un consum mediu anual de 10000 L, ceea ce mi se pare destul de rezonabil și atinge un nivel de zgomot de 54 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării, mai exact nu va deranja prea tare când este pusă în funcțiune

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG 6 MOTION F10B9QDA este una dintre noile mașini de spălat ale producătorului corean, ce se va încadra chiar și în standardele utilizatorilor mai pretențioși .

User Rating: 2.72 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.