Indesit XWDA 751480X – un model cu uscător

Mașina de spălat rufe Indesit XWDA 751480X este un model care vine cu un design foarte complex,  de culoare albă, și un uscător încorporat. Această mașină de spălat cu uscător are o capacitate de uscare de 5 kg și o capacitate de spălare de 7 kg. Modelul poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preț decent având în vedere că nu vei putea așeza rufele direct în dulap, fără să îți mai faci griji cu privire la locul în care să întinzi rufele.

Mașina de spălat are un display de tip LCD care informează cu privire la timpul rămas de spălare, programul selectat, numărul de rotații pe minut selectate și alte opțiuni precum prespălare, stoarcere, temperatură, programul de uscare selectat, etc. În ceea ce privește uscarea rufelor spălate, utilizatorii dispun de 12 programe pe care le vor utiliza în funcție de tipul de țesătură introdus în cuvă.

Poze cu mașina de spălat Indesit XWDA 751480X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat cu uscător Indesit XWDA 751480X are un tip de încărcare frontală și o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut. POtrivit testelor de eficiență, mașina de spălat Indesit se încadrează în clasa A, atât pentru eficiența energetică, cât și pentru eficiența la spălare. Consumul de energie se ridică la 4,76 kwh, iar cel de apă la 92 l/ciclu standard de spălare.

Programele disponibile sunt: programul de bumbac, programul pentru lână, programul pentru materiale sintetice și programul pentru lenjerie, mai exact acestea sunt cele standard. De asemenea, mai dispune și de programul pentru mătase sau perdele, precum și de alte programe concepute special pentru ca hainele tale să arate impecabil zi de zi.

Mașina de spălat Indesit este un model destul de silențios, atingând un nivel de 54 dB în timpul spălării și un nivel de 80 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că nu își face simțită prezența decât pe durata stoarcerii, și nici atunci nu deranjează prea tare.

Cuva acestui produs este fabricată din Poliplex, iar tamburul este fabricat din inox. Hubloul are o deschidere de până la 180 de grade, făcând încărcarea și golirea cuvei mult mai ușoară. În ceea ce privește protecția întregului sistem, mașina de spălat rufe beneficiază de sistemul overflow care protejează împotriva inundațiilor și oprește funcționarea motorului atunci când senzorii sunt alertați.

Uscătorul încorporat include diverse programe, în funcție de rezultatul dorit, precum programul de călcare, care este un program foarte delicat, programul de agățare la uscat care are cea mai mare umiditate, precum și alte programe ce presupun o durată de uscare mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • capacitate de încărcare de 7 kg la spălare
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm,

Contra:

  • consumul de energie nu este chiar mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit XWDA 751480X este o mașină de spălat cu uscător, ce are grijă să te scutească de grija de a mai fi nevoit să întinzi rufele la uscat.

User Rating: 2.41 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.