Indesit XWA71252W – un raport calitate preţ greu de depăşit

Dacă ţi s-a stricat maşina de spălat şi te afli în căutarea celui mai bun înlocuitor, ar fi bine să te orientezi către un produs mai bun şi mai modern. Şi dacă te aştepţi ca acesta să coste mult, trebuie ştiut faptul că se găsesc opţiuni şi la preţuri mai scăzute, fără însă a se sacrifica deloc calitatea, una dintre acestea fiind şi Innex Indesit XWA71252W, o maşină încăpătoare, eficientă şi cu suficiente programe de spălat. Poate fi găsită la un preț de aproximativ 1209 lei (verifică preț actualizat ), un preț deloc mare având în vedere că discutăm despre un model cu caracteristici destul de bune.

Una dintre proprietăţile de bază ale gamei Innex este activarea ciclurilor de spălare prin apăsarea unui singur buton. Astfel, nu mai este nevoie ca de fiecare dată să fie setate ciclurile de spălare, pornirea făcându-se mult mai uşor. Acesta este însă doar un avantaj al maşinii de spălat, modelul Indesit utilizând nu mai puţin de 16 programe de spălat, dar şi un program special de eliminare a mirosurilor neplăcute din haine.

Poze cu mașina de spălat rufe

Indesit XWA71252W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Maşina are programele clasice, dar şi unele speciale pentru înlăturarea petelor de mâncare, de noroi, iarbă sau culori. De asemenea, există cicluri pentru haine sensibile şi un program rapid de 20 de minute, ceea ce creşte exponenţial flexibilitatea acestui produs şi numărul modurilor în care poate fi utilizat. În final, trebuie amintit şi faptul că nu lipseşte nici posibilitatea de a programa întârziat maşina, la 3, 6 sau 9 ore. Selecţia programelor se face într-un mod simplu, printr-un clasic buton rotativ, în timp ce toate celelalte setări se realizează cu ajutorul butoanelor de lângă display-ul digital cu LED.

Capacitatea de spălare a mașinii este de 7 kilograme, destul de mult dacă ne gândim că majoritatea maşinilor de spălat au o capacitate de doar 5-6 kilograme. Astfel, acest model poate reprezenta o soluţie foarte bună şi pentru cei care fac parte dintr-o familie ceva mai numeroasă, dar şi pentru cei care preferă să spele ceva mai rar. Maşina are şi o viteză la centrifugare de 1200 rpm, ceea ce înseamnă că procesul de spălare şi stoarcere se desfăşoară în cele mai bune condiţii.

Clasa energetică, unul dintre lucrurile care contează cel mai mult la o maşină de spălat modernă este una excelentă, aproape cea mai bună de pe piaţă, A++. Aşadar, eficienţa energetică este una sporită, maşina consumând cu în jur de 20 % mai puţină energie electrică decât o fac modelele care au o clasă energetică inferioară. Din păcate, când vine vorba de zgomot, se putea mai bine, cei 59 dB la spălare şi 80 dB la centrifugare nefiind chiar puţini.

Din fericire, nivelul de zgomot mai ridicat reprezintă singurul minus notabil al acestui model. În rest, modelul se prezintă excelent, având o clasă energetică foarte bună, multe programe de spălare, programare întârziată şi un volum suficient pentru majoritatea utilizatorilor clasici. În aceste condiţii, maşina poate fi recomandată, mai ales şi pentru faptul că se integrează, la limită, e adevărat, în categoria produselor mai ieftine. În aceste condiţii, raportul calitate-preţ este cu adevărat unul excelent, modelul Indesit reprezentând o soluţie bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Performanțe - 8.2
Ușurință în utilizare - 8.3

8.4

O alegere excelentă

Indesit XWA71252W este o mașină de spălat rufe cu un aspect elegant, ce prezintă caracteristici extrem de bune, dar și un preț avantajos.

Vezi detalii
User Rating: 4.2 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.