Indesit IWUD41051C – mașina de spălat economică

Mașinile de spălat economice atât în ceea ce privește energia, cât și prețul sunt cele mai atractive. Dacă îți cauți și tu un astfel de model, aruncă o privire asupra lui Indesit IWUD41051C. Cu siguranță te va cuceri prin dotările sale. Poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat ), fiind una dintre cele mai ieftine de pe piață. Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea pornesc din jurul sumei de doar 33 de lei. Este de remarcat faptul că mașina are un număr foarte variat de programe și dispune de funcții speciale pentru economisirea de resurse. În același timp, aceasta are un design ultra slim și este potrivită chiar și pentru spațiile mai mici. Bineînțeles, dimensiunile reduse au atras după sine o capacitate de încărcare pentru spălare mică, dar acest lucru nu este neapărat un punct slab dacă ne gândim că în cazul mai multor cicluri mașina este economică și nu consumă mult.

Designul acestuia este unul modern, îmbinând aspectul clasic, simplu, cu detalii recente. Astfel, carcasa este albă în întregime, iar panoul de control este unul animat și electronic, Panoul are multe pictograme pe toată suprafața, făcând astfel programarea mai ușoară. Din aspectul clasic a fost păstrat butonul circular central, care vine însă însoțit de alte două butoane circulare ceva mai mici. Aspectul modern este susținut și de un ecran LCD care oferă informații suplimentare ajutătoare. Modelul are dimensiunile de doar 85 x 59.5 x 32.3 cm, încadrându-se în clasa ultra slim și fiind unul dintre cele mai înguste de pe piață. Mașina este potrivită în acest fel și pentru bucătăriile sau băile mai mici, unde își va găsi cu siguranță loc mai ușor.  Dimensiunile permit și încorporarea în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWUD41051C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare pentru spălare este de 4 kg. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are o capacitate de 27 de litri.

La nivel tehnic, modelul are o putere de centrifugare de 1000 de rotații pe minut.  Acesta este dotat și cu funcții eco pentru spălări la consum foarte redus. În plus, datorită sistemului Overflow nivelul de apă este unul ideal, surplusul fiind întotdeauna evacuat, iar riscul de inundație fiind eliminat. În același timp, modelul permite programarea întârziată, așa că poate fi setat să pornească la o anumită oră.

Indesit IWUD41051C are un număr variat  de 16 programe care fac posibilă spălarea eficientă a oricărui tip de haine sau țesături. Există atât programele clasice precum cel pentru bumbac, lână, sintetice, delicate etc, cât și programe speciale. Dintre acestea enumerăm programul pentru jeans, cel pentru haine sport sau cel pentru perdele.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum mic de curent electric. Consumul mediu de energie pentru un ciclu este de 0.72 kwh, iar consumul anual de apă este de 5286 de litri. Mașina este una silențioasă, având un nivel de zgomot la centrifugare de doar 79 dB și un nivel de doar 59 khw în cazul funcționării normale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A+,
  • afișaj LCD,
  • preț mic,
  • Slim

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare,
  • capacitatea de încărcare este mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWUD41051C este o mașină de spălat rufe cu un preț decent și o capacitate mică, ce se va potrivi unei familii cu puțini membri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.