Indesit IWSNE 61253 C – este Slim și se încadrează în clasa A+++

Că ne place sau nu, cu toții ne confruntăm cu problema lipsei de timp. Toată ziua alergăm de colo colo încercând să rezolvăm toate task-urile stabilite, iar seara abia ne mai vedem capul de treburi când în sfârșit ajungem acasă. Însă toată această bătaie de cap poate fi simplificată, cel puțin pe partea de treburi gospodărești. Echipându-ne locuința cu o aparatură potrivită, putem finaliza activitățile casnice într-un timp relativ scurt. Unul dintre electrocasnicele absolut indispensabile unui cămin, consider că este mașina de spălat rufe. Și nu trebuie să fie una scumpă pentru a vă spăla rufele foarte bine. Un model interesant din toate punctele de vedere, consider că este mașina de spălat Indesit IWSNE 61253 C. Are un preț de aproximativ 1080 lei (verifică preț actualizat), deloc mare ținând cont că vorbim de o mașină de spălat cu specificații foarte bune.

Nici din punct de vedere al designului producătorul nu dezamăgește, lansând pe piață un model plăcut, accesorizat cu un panou de control bine pus la punct. Mai exact pe sertarul din stânga vei putea observa detaliile referitoare fiecărui program, mai precis pentru ce tip de țesături este potrivit programul respectiv și ce grade trebuiesc selectate pentru acesl program. În felul acesta nu vei mai pierde timpul cu manualul de utilizare. În centru vei găsi selectorul de programe, iar în partea dreaptă un ecran de tip LCD ce îți indică minutele rămase până la finalizarea ciclului de spălare, dar și temperatura la care sunt spălate rufele. Modelul este realizat pe nuanța clasică de alb, astfel că se va potrivi oricărui tip de locuință.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSNE 61253 C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având în vedere că discutăm despre o mașină de spălat cu încărcare frontală, este bine de știut faptul că aceasta are o capacitate de încărcare de până la 6 kg și o viteză de rotație de 1200 rpm, suficient încât să satisfacă chiar și pe cei cu familii ceva mai numeroase. Este un model Slim, ceea ce înseamnă că se va încadra chiar și într-un spațiu micuț, precum garsonierele spre exemplu.

Potrivit testelor de eficiență, modelul Indesit se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce înseamnă că mașina de spălat consumă cu aproximativ 30% mai puțină electricitate decât un model standard.

Gama de 16 programe este suficient de generoasă încât să acopere orice tip de țesătură, reușind în felul acesta să păstrați hainele ca noi pentru mai mult timp. Aici vei găsi atât programe standard, pentru bumbac, lână și sintetice, cât și programe pentru întreținerea articolelor vestimentare mai pretențioase: pentru jeans, program ușor de călcat, sport, etra-clărire, etc.

Mașina de spălat Indesit nu necesită să fie supravegheată pe durata spălării, așa că o vei putea programa să înceapă spălarea cât timp tu ești la servici, ca în momentul când ajungi acasă, să poți întinde rufele pe culme. Având în vedere că are o viteză de stoarcere destul de mare, nici nu va trebui să le lași prea mult timp la uscat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj de tip LCD,
  • capacitate de încărcare de 6 kg,
  • viteza de rotație de 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSNE 61253 C este o mașină de spălat Slim, excelentă chiar și pentru o locuință în care fiecare centimetru contează, dar și pentru cei ce își doresc o mașină de spălat ieftină și eficientă.

User Rating: 2.68 ( 29 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.